Άλεκ Μπάλντουιν: «Ήμουν φίλος με την Χαλίνα» – Έξαλλη με τους δημοσιογράφους η σύζυγό του


Άλεκ Μπάλντουιν: Ο 63χρονος ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους μετά το τραγικό δυστύχημα που συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», με τη σύζυγό του, Ιλάρια, να παρεμβαίνει αρκετές φορές επιθετικά για να τον υπερασπιστεί.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν μίλησε στους δημοσιογράφους για πρώτη φορά μετά το τραγικό δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», που κόστισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Ιλάρια.

Εμφανώς ταραγμένος από όσα συνέβησαν στις 21 Οκτωβρίου στο ράντσο έξω από τη Σάντα Φε ο Μπάλντουιν αποκάλυψε στις κάμερες ότι είχε βγει έξω για φαγητό με τη «φίλη του» Χαλίνα πριν από το τραγικό συμβάν και υποστήριξε ότι μιλάει με τους αστυνομικούς κάθε μέρα, σε σχέση με τον πυροβολισμό.

Από την άλλη, η σύζυγός του Μπάλντουιν, Ιλάρια, παρέμβαινε κάποιες φορές απευθυνόμενη με επιθετικό ύφος στους δημοσιογράφους, τραβώντας με το κινητό της βίντεο της συνομιλίας και διακόπτοντας κάποιες φορές τον σύζυγό της. Η στάση της φαίνεται πως εκνεύρισε τον 63χρονο σταρ που της μίλησε απότομα, ζητώντας της να τον αφήσει να απαντήσει.

Κάποια στιγμή, όταν ένας από τους ρεπόρτερ έδειξε να ξεχνάει προς στιγμήν το όνομα της άτυχης κινηματογραφίστριας που έπεσε νεκρή από το όπλο που κρατούσε ο Μπάλντουιν, η Ιλάρια τον επέπληξε νευριασμένη λέγοντάς του ότι «αφού ξοδεύει τόσο χρόνο περιμένοντάς για μια δήλωση, θα έπρεπε να γνωρίζει το όνομά της». Και ο σύζυγός της όμως έδειξε αρκετά ενοχλημένος με τον δημοσιογράφο: «Δεν ξέρεις το όνομά της; Έλα τώρα, Χαλίνα Χάτσινς».

«Τη μέρα που έφτασα στη Σάντα Φε για να ξεκινήσουμε γυρίσματα, την έβγαλα για φαγητό με τον Τζόελ, τον σκηνοθέτη…. Ήμασταν μια αρμονική και δεμένη ομάδα που γυρίζαμε μαζί μια ταινία, και μετά συνέβη αυτό το φρικτό περιστατικό», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάλντουιν στη συνέντευξή του. «Μια γυναίκα πέθανε, ήταν φίλη μου», πρόσθεσε για την αδικοχαμένη Χαλίνα.

Ο 63χρονος είπε στους ρεπόρτερ ότι του έχει δοθεί «εντολή» από το Γραφείο του Σερίφη της Σάντα Φε να «μη συζητάει για την έρευνα» καθώς αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, και πρόσθεσε ότι περιμένει με ανυπομονησία να δημοσιοποιηθεί το πόρισμα των Αρχών, προφανώς για να κατανοήσει και αυτός τι συνέβη.

Όταν ο σταρ αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τον σύζυγο της αδικοχαμένης 42χρονης και τον γιο της, ένας ρεπόρτερ τον ρώτησε πώς πήγε, και εκείνος ξεκίνησε να απαντά λέγοντας «δεν ξέρω πώς να την χαρακτηρίσω». Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Ιλάρια λέγοντας στους δημοσιογράφους «να μη ζητούν λεπτομέρειες» και ο Μπάλντουιν έδειξε να νευριάζει: «Κάνε μου τη χάρη. Θα απαντήσω στην ερώτηση», ακούγεται να λέει στη σύζυγό του και συνεχίζει την απάντησή του, χαρακτηρίζοντας τον σύζυγο της Χαλίνα «πλημμυρισμένο από θλίψη» και «σοκαρισμένο». Ο ίδιος όπως εξήγησε είναι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. «Ανησυχούμε πολύ για την οικογένεια και το παιδί του. Όπως ξαναείπα, περιμένουμε με ανυπομονησία το γραφείο του Σερίφη να μας ανακοινώσει τα πορίσματα της έρευνας», πρόσθεσε ο 63χρονος.

Αφού είπε ότι δεν περιμένει να ξαναρχίσουν ποτέ τα γυρίσματα του Rust, o ηθοποιός έκλεισε τη συνέντευξη ζητώντας από τους δημοσιογράφους να σταματήσουν να ακολουθούν παντού την οικογένειά του, καθώς ταράζονται τα παιδιά του. «Είναι στο αμάξι και κλαίνε» ανέφερε ο σταρ, με τη Ιλάρια να προσθέτει «επειδή μας ακολουθάτε και το ξέρουν».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ