Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Βρετανός άσος πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος


Ο Κίερον Ντάιερ δίνει πλέον τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Κίερον Ντάιερ, πρώην διεθνής Βρετανός χαφ, πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση ήπατος καθώς η ζωή του είναι σε κίνδυνο.

Ο 42χρονος Ντάιερ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της Νιούκατλ και της Γουέστ Χαμ, είχε λάβει μέρος στο ριάλιτι «Celebrity SAS: Who Dares Wins», όπου κατέρρευσε σε μια από τις δοκιμασίες.

Ο Κίερον Ντάιερ

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν πως πάσχει από μια σοβαρή ασθένεια του ήπατος και η μόνη θεραπεία είναι η άμεση μεταμόσχευση.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ίπσουιτς, στην οποία ο Ντάιερ είναι προπονητής στην ομάδα κάτω των 23 ετών: «Ο σύλλογος επιβεβαιώνει πως ο τεχνικός της U23, Κίερον Ντάιερ, θα πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν».

Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Ντάιερ, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ίπσουιτς: «Δυστυχώς διαγνώστηκα με μια πολύ σοβαρή ασθένεια του ήπατος, πριν λίγα χρόνια και η μόνη λύση είναι η μεταμόσχευση. Παραμένω αισιόδοξος για την υγεία μου. Ευχαριστώ την ομάδα και τους οπαδούς για την στήριξή τους».

Ο Ντάιερ θεωρούνταν ως ένας από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε ποτέ το βρετανικό ποδόσφαιρο, ωστόσο οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν τον άφησαν ποτέ να φτάσει στο επίπεδο που θα μπορούσε…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. KAI ΛΟΙΠΟΝ; ΠΟΣΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΥ…Η ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ….

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ