Νίκος Μουρατίδης: Η κόντρα του με τον Νίκο Μπάρκουλη και οι εξηγήσεις για το περίφημο άρθρο


Ο Νίκος Μουρατίδης επιχείρησε χτες να απολογηθεί, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είχε γράψει το περίφημο άρθρο του για τον εκλιπόντα Ανδρέα Μπάρκουλη.
Η κόντρα του με την τελευταία σύζυγο του ηθοποιού καλά κρατεί, ενώ πλέον δημόσια σχολιάζει και ο γιος του Νίκος Μπάρκουλης, που φέτος πρωταγωνιστεί στο J2US, με αφορμή την αναβίωση της διαμάχης. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε πως προσπάθησε να είναι ιδιαίτερα ευγενικός και να μην θίξει όλα όσα ακούγονταν τον καιρό της συγγραφής του άρθρου του. Όμως η άλλη πλευρά δεν φαίνεται να πείθεται από τις εξηγήσεις του.
Από τη μεριά του ο Νίκος Μπάρκουλης θέλησε να υπερασπιστεί τον πατέρα του και παρενέβη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”, εκεί που παρουσιάστηκε χτες ο Νίκος Μουρατίδης. Ο γιος του ηθοποιού ανέφερε για εκείνον: “Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα μου, είχε κυκλοφορήσει λάθος άρθρο. Είπαν ότι πέθανε μία ημέρα νωρίτερα. Όσο για την καριέρα του, ο καθένας κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί”. Μιλώντας στον Αρτ και στα παρασκήνια του J2US, τόνισε χαρακτηριστικά: “Τι να μου έρθει στο μυαλό; Αστείο είναι, σαν ανέκδοτο. Το έχεις ακούσει το ανέκδοτο του Τοτού, ε βάλε τα όλα μαζί σε ένα. Αυτό είναι 100%. Χαίρομαι που εμφανίστηκαν ξανά, άνθρωποι που ήταν κρυμμένοι για να έχουμε ψωμί τρώμε όλοι. Μια χαρά. Γιατί ξαφνικά τα θυμήθηκαν όλα αυτά; Νομίζω ότι φαίνεται μόνο του κι αν δεν ήταν να πατήσει σε αυτό, γιατί βγήκε σε τέσσερις εκπομπές, όπως έχει βγει; Σε λίγο θα έρθει και στο live του J2US να κάνει δήλωση για το άρθρο. Το περιμένω”. 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ