Ευαγγελία Συριοπούλου: Έγινε μανούλα και πόσταρε την πρώτη photo με το μωράκι της [pic]


H ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου έγινε για πρώτη φορά μανούλα και θέλησε να μοιραστεί τα χαρμόσυνα νέα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ίδια πόσταρε μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία με το μωρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποκάλυψε ότι είναι αγοράκι.

«31/10/21 Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου. ❤️❤️❤️», έγραψε στη λεζάντα της η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της:

O σύντροφος της Ευαγγελίας Συριοπούλου

Υπενθυμίζουμε πως η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι ζευγάρι με τον Στράτο Πατσατζή εδώ και πολλά χρόνια και έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης. Οι δυο τους αποφεύγουν να εκθέτουν την προσωπική του ζωή στα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας ένα χαμηλό προφίλ γύρω από τη σχέση τους. Μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σχέση της με τον Στράτο Πατσατζή, η ηθοποιός είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

«Γνωριστήκαμε όταν ήμουν στο Εθνικό κι εκείνος τελείωσε το πρώτο του μεταπτυχιακό. Έχουμε κάνει πολλά βήματα στη ζωή μας. Δεν υπάρχει θέμα ζήλειας και δεν υπάρχει κάποια σκηνή τραβηγμένη. Ο Στράτος θα μου έλεγε ότι εδώ δεν ήσουν καλή. Του αρέσει να είμαι στο 100% σε αυτό που κάνω. Δεν έχω δει ποτέ το κινητό του, αλλά έχω ερωτήσει ποιος είναι. Ούτε εκείνος. Δεν θέλω να είμαι σε μια σχέση και να αρρωσταίνω από ζήλια. Θέλω να είμαι καλά».

Μια από τις σπάνιες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού

Το καλοκαίρι, η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία των δύο τους που είναι πολύ τρυφερή. Η ίδια ποζάρει με μαγιό, ενώ ο Στράτος Πατσατζής, τη φιλά με αγάπη στη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

«Credits στην ανιψούλα μου που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία χωρίς να το καταλάβουμε. Δεν μπορούσα να μην την ανεβάσω…», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που ανέβασε η Ευαγγελία Συριοπούλου με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ