23 Απριλίου 2024

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Για πρώτη φορά ένιωσα όμορφη όπως παλιά – Πρώτη βραδυνή έξοδος μετά την επίθεση


Μετά την εφιαλτική επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι και τα χειρουργία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έκανε την πρώτη της βραδυνή έξοδο.

Φορώντας μια εντυπωσιακή μαύρη ολόσωμη φόρμα, χωρίς γάντια, καπέλο και μαντήλι και έχοντας μία νέα μάσκα στο πρόσωπό της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου φέρεται πως είπε: «Για πρώτη φορά ένιωσα όμορφη όπως παλιά».

Συγκεκριμένα, η ίδια ήταν προσκεκλημένη στην Εβδομάδα Μόδας από την φίλη της πλέον Αννίτα Ναθαναήλ. Η κα Ναθαναήλ περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, με δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου. «Με τη στήριξη της Αννίτας ένιωσα αυτοπεποίθηση και δυνατή να κάνω αυτήν την έξοδο», είπε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία βρέθηκε στην πρώτη σειρά των καλεσμένων.

 

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο και πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα

«Όταν αντίκρυσα για πρώτη φορά τις φωτογραφίες μου, ήταν τόσες πολλές οι σκέψεις μου και τα συναισθήματα που μου ήρθαν στο μυαλό. Πριν δω τις φωτογραφίες μου είχα ρωτήσει τη γιατρό για τις βλάβες μου. Αλλά όταν είδα τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία μου, κατάλαβα πόσο δύσκολο ήταν για εκείνη να μου δώσει να καταλάβω το μέγεθος της ζημιάς. Το δεύτερο που σκέφτηκα είναι ότι αυτές τις εικόνες η μητέρα μου έπρεπε να βρίσκει το θάρρος να τις αντιμετωπίζει και να φέρεται μπροστά μου φυσιολογικά. Το τρίτο είναι πως κατάλαβα πόσο κοντά έφτασα στον θάνατο και πόσο τυχερή είμαι που σώθηκα. Δυστυχώς είναι ένας τρόπος κάθε φορά να συνειδητοποιώ ότι δε θα μπορέσω να είμαι όπως ήμουν.

Είδα για πρώτη φορά την εικόνα μου λίγο πριν βγω από το νοσοκομείο. Κάθε φορά γυρνούσα το κεφάλι μου για να μην το αντικρύσω. Οι ψυχολόγοι με πίεζαν να αντικρύσω τον εαυτό μου. Όμως ήταν ένα βήμα που έπρεπε να κάνω πριν βγω από το νοσοκομείο. Με βοήθησε η γιατρός μου για να καταλάβω τι θα αντικρύσω. Το έκανα μαζί της. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Δε νομίζω πως κάποιος μπορεί να προετοιμαστεί για αυτό. Μου πήρε πάρα πολύ καιρό για να καταλάβω πως δε θα ξαναδώ την εικόνα που ήξερα. Αυτό που μου έχει πει ο γιατρός είναι ότι ο σωματικός πόνος ξεχνιέται. Ο ψυχολογικός δεν ξεπερνιέται. Θυμάμαι πολύ έντονα στα πρώτα χειρουργεία που είχα πάθει σοκ και δε μπορούσα να μιλήσω με κανένα. Φοβόμουν να ρωτήσω λεπτομέρειες. Έλεγα στον εαυτό μου ότι δεν έχω κάτι να φοβάμαι γιατί το χειρότερο θα ήταν να πεθάνω. Σκεφτόμουν πως μόνο καλύτερα μπορώ να πάω», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου πρίν από ενάμιση περίπου μήνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ