Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στρέφεται κατά της μητέρας της – «Μου κατέστρεψες τη ζωή»


Μετά τη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα της, η τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς στρέφεται τώρα εναντίον της μητέρας της Λιν, την οποία κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από την κηδεμονία που της είχε επιβληθεί και περιόριζε κάθε κίνησή της τα τελευταία 13 χρόνια.

Σε μια ανάρτηση που στη συνέχεια διέγραψε, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τη μητέρα της ως υπεύθυνη για την ιδέα της ασφυκτικής κηδεμονίας που υλοποίησε επί 13 χρόνια ο πατέρας της. Με μια λεζάντα που έγραφε «το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια γυναίκα με σιωπηλό χαμόγελο», η ποπ σταρ έβαλε στο στόχαστρο τους γονείς της γράφοντας πως «ίσως ήταν ο πατέρας μου που ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια… Όμως, αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι πως η μητέρα μου ήταν αυτή που του έδωσε την ιδέα». «Δεν θα πάρω ποτέ πίσω αυτά τα χρόνια» έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

«Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή... Και ναι, αυτή και ο Λου Τέιλορ είναι υπεύθυνοι. Γι’ αυτό αφήστε τα περί ‘δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει’ και άντε γ@@@ε» πρόσθεσε. Ο Λου Τέιλορ είναι ο πρώην μάνατζερ της τραγουδίστριας. Απευθυνόμενη στη μητέρας της, Lynne Spears η Μπρίτνεϊ καταλήγει: «Ξέρεις ακριβώς τι έκανες… Ο πατέρας μου δεν είναι αρκετά έξυπνος να σκεφτεί καν μια κηδεμονία».

Σημειώνεται πως στις 29 Σεπτεμβρίου, η δικαστής Μπρέντα Πέννυ ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το καθεστώς της εποπτείας, που έλεγχε τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, σηματοδοτώντας μια σημαντική νίκη για την τραγουδίστρια.

Με πληροφορίες από PageSix


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ