Ρουμανία: Απίστευτες εικόνες στα νοσοκομεία – Ασθενείς με κορονοϊό λαμβάνουν οξυγόνο στα αυτοκίνητα


Τρομακτική είναι η εικόνα που παρουσιάζει η Ρουμανία, η οποία καταγράφει καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς από κορονοϊό, με το σύστημα υγείας της να έχει ξεπεράσει το όριο συναγερμού.

Η Ρουμανία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα νέο σαρωτικό κύμα κορονοϊού καταγράφοντας καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς. Χθες, μάλιστα σημείωσε αρνητικό ρεκόρ με 591 θανάτους.

Τα νοσοκομεία της Ρουμανίας δέχονται ασφυκτική πίεση με τη χώρα να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις όσον αφορά στην εμβολιαστική κάλυψη στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι εικόνες που δημοσιεύονται στο realitatea.net από το νοσοκομείο στην επαρχία Μπουαζάου και έχουν γίνει viral είναι αποκαλυπτικές της κατάστασης που επικρατεί.

Όπως θα δείτε, ασθενείς με κορονοϊό λαμβάνουν οξυγόνο στα αυτοκίνητά τους έξω από το νοσοκομείο, καθώς οι κλίνες είναι ασφυκτικά γεμάτες, ενώ άλλοι δέχονται τις πρώτες βοήθειες μέσα στα ασθενοφόρα που είναι σταθμευμένα απ΄έξω. «Έχουμε 182 κλίνες για Covid περιστατικά και 17 στις ΜΕΘ και ήδη νοσηλεύονται 242 ασθενείς», αναφέρει στο ρουμάνικο Μέσο ενημέρωσης η μάνατζερ του νοσοκομείο Claudiu Damian.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ