Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν έχει καταργηθεί το click away, να ψωνίζουν έτσι οι μη εμβολιαμένοι


Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε  διευκρινίσεις αναφορικά με την είσοδο των μη εμβολισμένων στα καταστήματα, από το Σάββατο (6/11) όταν και θα τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα

Για τα νέα μέτρα που αφορούν όσους είναι μη εμβολιασμένοι και τα οποία τίθενται σε εφαρμογή από αυτό το Σάββατο (6/11), μίλησε το πρωί της Παρασκευής (5/11) ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης έδωσε διευκρινίσεις αναφορικά με την είσοδο των μη εμβολισμένων στα καταστήματα, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται πάντα η διενέργεια rtapid test καθώς ότι θέλουν μπορούν να το παραλάβουν στην είσοδο με την μέθοδο του click away που δεν έχει καταργηθεί.

«Το rapid test χρειάζεται για την είσοδο στο κατάστημα. Αν δεν μπεις μέσα δεν χρειάζεται. Εάν κάποιος πελάτης δεν θέλει να ασχοληθεί με κάποια από τα μέτρα, μπορεί να κάνει παραγγελία. Σε εξωτερικό χώρο δεν απαγορεύεται να είναι δίχως rapid test. Δεν το έχουμε καταργήσει το click away» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Η κατεύθυνση που δίνω εγώ είναι ο κόσμος να εμβολιαστεί. Από εκεί και πέρα ο καθένας θα κρίνει» τόνισε τέλος ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σημειώνεται ότι από το Σάββατο (6/11) για να μπει κάποιος σε ένα κατάστημα ι θα πρέπει να διαθέτει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (ή νόσησης) είτε αρνητικό rapid test, με τη δεύτερη προϋπόθεση να αφορά όσους καταναλωτές δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ