Γεραπετρίτης: Τζηκαλάγιας, Αντώνιου δεν εμφανίστηκαν στο μνημόσυνο στο Βίτσι με κομματική ιδιότητα


O Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε για την παρουσία των δύο στελεχών στην εκδήλωση στο Βίτσι

Απάντηση στην ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια και της διευθύντριας του γραφείου Μακεδονίας Μαρίας Αντωνίου στο Βίτσι έδωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, τα δυο συγκεκριμένα πρόσωπα δεν βρέθηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση με την βουλευτική ή κομματική τους ιδιότητα, αλλά ως απλοί πολίτες.

«Στο θρησκευτικό μνημόσυνο των πεσόντων αξιωματικών και στρατιωτικών, το οποίο διοργανώνεται, επί πολλά έτη, από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, στην περιοχή Βίτσι της Π.Ε. Καστοριάς, συμμετέχουν οι συγγενείς και οι φίλοι των νεκρών, όπως αντίστοιχα συμβαίνει και σε άλλες εκδηλώσεις. Ανέκαθεν σε αυτές τις εκδηλώσεις παρίσταντο τοπικοί βουλευτές και πολιτευτές, χωρίς να εκπροσωπούν κόμμα, τη Βουλή ή την Κυβέρνηση, χωρίς ποτέ να έχει τεθεί σχετικό ζήτημα» αναφέρει ο κ. Γεραπετρίτης.

Μάλιστα, συμπληρώνει πως «ο βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, καθώς και η κυρία Μαρία Αντωνίου, πρώην βουλευτής Καστοριάς και νυν Διευθύντρια του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού αντιστοίχως, δεν παρίστανται στο εν λόγω μνημόσυνο, με τη βουλευτική και κομματική τους ιδιότητα, ούτε εκπροσωπούν τη Βουλή ή την Κυβέρνηση, αλλά παρίστανται ως φίλοι και συγγενείς των νεκρών, λαμβανομένου υπόψη και του στενού κύκλου της τοπικής κοινωνίας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ