ΣΥΡΙΖΑ: Όσες διαρροές και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης όλοι κατανοούν πως η Εκκλησία έκανε το αυτονόητο


Ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης για τα μέτρα στους χώρους λατρείας εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται έστω και τώρα να αναγνωρίσει την πραγματικότητα και συνεχίζει τον αυτοεξευτελισμό», υπογραμμίζει σε σημερινή του ανακοίνωση για τα μέτρα στους χώρους λατρείας ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Λες και δεν άκουσαν οι πολίτες τον κ. Μητσοτάκη όχι μόνο να αρνείται αλλά να ειρωνεύεται την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για επίδειξη τεστ από τους ανεμβολίαστους και στις εκκλησίες. Προσπαθούν να πείσουν με διαρροές ότι μετά από δική τους πρωτοβουλία υπήρξε η απόφαση της Ιεράς Συνόδου για σύσταση προς τους ανεμβολίαστους», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση και επισημαίνει:

«Ο εκπρόσωπος, όμως, της Ιεράς Συνόδου ξεκαθάρισε στον Σκάι ότι η επικοινωνία έγινε μετά την ειλημμένη απόφαση της Ιεράς Συνόδου και ότι “παρότι η κυβέρνηση επέτρεψε να εισέρχονται σε όλους τους χώρους λατρείας, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία χωρίς να υποδεικνύουν εμβολιασμό ή εργαστηριακό έλεγχο, εμείς προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα και είπαμε να κάνουν τον διαγνωστικό έλεγχο γιατί επιβάλλεται για όλους μας”».

«Όσες γελοίες διαρροές και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, όλοι οι πολίτες κατανοούν πως η Εκκλησία με υπευθυνότητα έκανε το αυτονόητο σε αντίθεση με τον ίδιον που, αντί για κρούσματα, μετράει ψήφους», συνεχίζει η ανακοίνωση και καταλήγει: «Το ερώτημα όμως παραμένει: Κύριε Μητσοτάκη, ναι ή όχι στην είσοδο ανεμβολίαστων πολιτών μόνο με τεστ και στις εκκλησίες;».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ