Κρούσματα σήμερα: Προς νέο «μαύρο» ρεκόρ – Αγγίζουν τις 7.000 οι μολύνσεις


Κρούσματα σήμερα: «Ψυχρολουσία» αναμένεται και σήμερα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, καθώς οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ μολύνσεων Covid – 19

Το χθεσινό ρεκόρ των 6.800 μολύνσεων δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι σημερινές μολύνσεις αναμένονται να φτάσουν αν όχι να ξεπεράσουν τις 7.000.

Προς το παρόν, δεν έχουν τελειώσει τα τεστ, για να υπάρξει σαφής εικόνα αν δούμε το 7 στην έκθεση του ΕΟΔΥ, ωστόσο βαδίζουμε ολοταχώς προς νέο ρεκόρ.

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση παρά την αύξηση των κρουσμάτων τονίζει πως ένα νέο lockdown δεν είναι στα σχέδια. Όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές στο Newsbomb.gr, τα περιοριστικά μέτρα σε πολίτες που έχουν πράξει το καθήκον τους και έχουν εμβολιαστεί θα λειτουργήσουν ως μπούμερανγκ για όσους δεν έχουν προχωρήσει στον εμβολιασμό τους. Προσθέτουν δε πως αντί να τιμωρήσουν 6.500.000 εμβολιασμένους πολίτες με παρατεταμένο lockdown, στοχεύουν στο χτίσιμο της ανοσίας μέσω της αύξησης των εμβολιασμών και της τρίτης δόσης. Στην ανοσία άλλωστε θα συμβάλλουν και όσοι έχουν νοσήσει τον τελευταίο καιρό, με τα ενεργά κρούσματα αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα να είναι πάνω από 20.000.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ