Σοβαρές καταγγελίες των εποχικών πυροσβεστών για ακρωτηριασμό στα επεισόδια με αστυνομικούς


Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν, συνάδελφός τους έχασε το δάχτυλό του στα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής με αστυνομικούς έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι εποχικοί πυροσβέστες καθώς αναφέρουν πως συνάδελφός τους έχασε το δάχτυλό του στα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα με αστυνομικούς έξω από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες εποχικοί πυροσβέστες βρέθηκαν έξω από το Υπουργείο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι «το εργασιακό μέλλον 2.500 Εποχικών Πυροσβεστών, είναι μετέωρο, καθώς δεν έχει αποσαφηνιστεί αν υπάρχει σχεδιασμός για απορρόφηση στο Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, με καθεστώς 12μηνης εργασίας».

Λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησαν σοβαρά επεισόδιο ανάμεσα στους πυροσβέστες και τους αστυνομικούς. Χαρακτηριστικό της έντασης ανάμεσα σε αστυνομικούς και πυροσβέστες ήταν πως επιστρατεύτηκε μέχρι και η αύρα.

Οι πυροσβέστες κατήγγειλαν πως ο συνάδελφός τους έχασε το δάχτυλό του από τα επεισόδια ενώ από την πλευρά της αστυνομίας δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ