Σπίρτζης: Το επιτελικό κράτος Μητσοτάκη αντιμετωπίζει με σκληρό αυταρχισμό τους πυροσβέστες


Επίθεση του Χρήστου Σπίρτζη στην κυβέρνηση με αφορμή τα επεισόδια με τους εποχικούς πυροσβέστες.

Ο βουλευτής και τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, προχώρησε σε ανακοίνωση αναφορικά με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από το Υπουργείο Κλιματικής Αλλαγής με τους εποχικούς πυροσβέστες.

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Σπίρτζη

«Την ώρα που συζητούσαμε έξω από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας με το προεδρείο των εποχικών Πυροσβεστών στο πλαίσιο απολύτως ειρηνικής εκδήλωσης διαμαρτυρίας, το Επιτελικό Κράτος Μητσοτάκη, συνεχίζοντας τον αντιδημοκρατικό του κατήφορο, έδειξε για μία ακόμη φορά το ακραία αυταρχικό του πρόσωπο.

Είδα με τα μάτια μου να χτυπούν με δακρυγόνα, αύρες και χημικά τα παιδιά που με αυτοθυσία έδωσαν το καλοκαίρι τη μάχη στις φωτιές όλης της χώρας. Τα παιδιά στα οποία ο κ. Μητσοτάκης έδινε συγχαρητήρια και υποσχόταν προκηρύξεις θέσεων. Τα παιδιά που κινδυνεύουν, για να μη χαθούν ζωές συμπολιτών μας.

Αναρτούμε βίντεο από τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα δίκαια αιτήματα των εποχικών πυροσβεστών και των εργαζόμενων στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το Επιτελικό Κράτος Μητσοτάκη.

Στην παραδοξότητα η Κυβέρνηση να αντιμετωπίζει με χημικά, νερό και δακρυγόνα τους συγκεντρωμένους στην ειρηνικότατη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, η αντίδραση των εποχικών πυροσβεστών ήταν να αντιμετωπίσει με πολιτισμό και χειροκροτήματα την επίθεση των δυνάμεων καταστολής, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων εξ αυτών.

Είμαστε στο πλευρό των εποχικών πυροσβεστών και στο δίκαιο αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους. Στηρίζουμε το δημοκρατικό τρόπο διαμαρτυρίας τους, που βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και των εντολών της προς τις δυνάμεις καταστολής.

Αποδείχθηκαν σήμερα τα υποκριτικά «μπράβο» του καλοκαιριού και οι ψεύτικες υποσχέσεις.»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ