Οικονόμου κατά Τσίπρα: Παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες


«Ο κ. Τσίπρας αδυνατεί να παρακολουθήσει έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Κατασκευάζει μία δική του πραγματικότητα στην οποία για ό,τι γίνεται στον κόσμο φταίει η κυβέρνηση» δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώτας στα «πυρά» που εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης στην ομιλία του από τη Χαλκίδα.

«Αρνείται να αποδεχθεί ποιος κυβερνά, με τη βούληση των πολιτών, και για αυτό και εγκλωβισμένος στον περασμένο αιώνα παραληρεί συνεχώς με απίστευτα ψέματα και τερατώδεις ανακρίβειες» αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Και σημειώνει πως «η πραγματικότητα μίας Ελλάδας που αλλάζει χωρίς διχασμούς και εξαιρέσεις, παρά τις πρωτόγνωρες κρίσεις, δείχνει ποιος μπορεί, και η εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος ποιος δεν μπόρεσε και λόγω της αποτυχίας του παραμένει πολιτικά στη γωνία».

Νωρίτερα, «πυρά» κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Χαλκίδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας επέρριψε τις ευθύνες στον πρωθυπουργό για την «δραματική πορεία» της πανδημίας, για την «ακρίβεια που σαρώνει» καθώς και για την «εγκατάλειψη» των περιοχών που χτυπήθηκαν από τις πυρκαγιές, κατηγορώντας τον για «κυνισμό» και «ανεπάρκεια». Συγχρόνως, προσκάλεσε όλους τους «προοδευτικούς» πολίτες να συνταχθούν με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προκειμένου να «νικήσει» στην επόμενη εκλογική μάχη, ενώ δήλωσε πως «ήρθε η ώρα να φεύγουνε το συντομότερο δυνατό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ