Σοκαριστική εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης της Σοφίας Αρχιμανδρίτου: Ήταν νεκρή από την 1η μέρα


Σοκαριστικές ήταν οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής εκπομπής «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη στην υπόθεση εξαφάνισης της μοναχικής ηλικιωμένης, Σοφίας Αρχιμανδρίτου.

Όπως αποκαλύφθηκε από τις μαρτυρίες και την έρευνα της εκπομπής, η οικιακή βοηθός, που έμενε στο Αιγάλεω, φαίνεται πως ήταν νεκρή από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της!

Το πτώμα της εκβράστηκε στη θαλάσσια περιοχή του Φλοίσβου κοντά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, την ημέρα που έφυγε από το σπίτι της, ανήμερα της γιορτής της, 17 Σεπτεμβρίου.

Η άτυχη 73χρονη δεν είχε κανέναν στον κόσμο, παρά μόνο την αδελφή της, που πέθανε κι αυτή λίγες ημέρες μετά. Φαίνεται πως είχε καταλάβει το τέλος της και δεν άντεξε. Άφησε τα κλειδιά και το κινητό της στο τραπέζι του σπιτιού της και πήρε το δρόμο χωρίς επιστροφή.

Για τη μοναχική – φτωχή γυναίκα νοιάστηκαν γείτονες, που είχαν γίνει φίλοι της, αλλά και η πρώην εργοδότριά της.

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Αιγάλεω, όπου συνήθιζε να πηγαίνει στο συσσίτιο, γειτόνισσα και κόρη μίας φίλης της, έδωσε τις λεπτομέρειες για την τελευταία επικοινωνία που είχαν.

Η μητέρα της γειτόνισσας είδε την ηλικιωμένη για τελευταία φορά στις 16 Σεπτεμβρίου. Την επόμενη ημέρα την καλούσε για ευχές, οι κλήσεις της όμως δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή η φίλη και εργοδότρια της μοναχικής ηλικιωμένης, πληροφορήθηκε την τραγική εξέλιξη από την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στις 7 Οκτωβρίου στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, η οποία και έγινε δεκτή, αφού δεν υπήρχαν συγγενείς.

Η τραγωδία πίσω από το χαμό της κυρα-Σοφίας

Η οικογένεια της Σοφίας Αρχιμανδρίτου είχε ξεκληριστεί. Πρόσφατα έφυγαν από τη ζωή ο σύζυγός της και ο μοναχογιός και στήριγμά της, ένα παλικάρι 32 χρόνων.

Κατέληξε να ζει εντελώς μόνη. Πλήρωνε το ενοίκιο από την πενιχρή σύνταξη που λάμβανε, ενώ αγόραζε τρόφιμα με τα λιγοστά χρήματα που κέρδιζε δουλεύοντας περιστασιακά ως οικιακή βοηθός. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βρέθηκε στο συσσίτιο του Αγίου Σπυρίδωνα για ένα πιάτο φαΐ.

Όταν οι γείτονές της αλλά και η γυναίκα που της πρόσφερε εργασία διαπίστωσαν την περίεργη απουσία της, ενημέρωσαν τις Αρχές.

Το δύσκολο έργο που καλούνται πλέον να αναλάβουν οι φίλοι και γείτονες, είναι η αναγνώρισή της, για να οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία με ταυτότητα και όχι σαν άγνωστη, στα αζήτητα, που βρισκόταν επί πενήντα ημέρες.

Με πληροφορίες από anikolouli.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ