Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου 6/11: Συναρπαστικές εξελίξεις στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς [trailer]

Το δεύτερο επεισόδιο της μίνι σειράς “Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου” που προβάλλεται από το Ertflix είναι σίγουρο πως θα μας καθηλώσει και απόψε στις 22:00. Μια εξαιρετική παραγωγή σε σκηνοθεσία του Μανούσου Μανουσάκη, αντάξια της εντυπωσιακής του καριέρας αλλά και της σειράς “Βαρδιάνος στα Σπόρκα”. Το διήγημα του Γεώργιου Βιζυηνού παίρνει σάρκα και οστά μέσα από την κρατική τηλεόραση, φέρνοντας την ελληνική λογοτεχνία πιο κοντά.

Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Σύμφωνα με τη θέληση της μητέρας του Κιαμήλη, ο γιος της που είναι και ανακριτής φεύγει με τον Μιχαήλο για την πατρίδα. Εκεί πρόκειται να εκκινήσει εκ νέου τις διαδικασίες, έτσι ώστε να βρεθεί ο δολοφόνος του Χρηστάκη. Ο Γιωργής όμως μένει στην Πόλη, ισχυριζόμενος ότι έχει αρκετές δουλειές και οι εκκρεμότητες δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει. Ωστόσο, ίσως έπαιξε ρόλο στην απόφασή του αυτή να παραμείνει και η αδελφή του Κιαμήλη. Υπήρξε μια ακαταμάχητη έλξη ανάμεσα στους δύο και δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό ο Γιωργής.

Η συμπεριφορά του Κιαμήλ έκανε εντύπωση στην μητέρα και κεντρική ηρωίδα του διηγήματος. Τι μπορεί να τον ώθησε να συμπεριφερθεί τόσο απότομα, τόσο αλλόκοτα; Όμως σιγά σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται, καθώς μαθαίνει τι συνέβη στον Κιαμήλ πριν εκείνη τον βρει μισοπεθαμένο και τον γιατροπορέψει. Ακούγοντας τα βάσανά του, η μητέρα νιώθει την ανάγκη να τον προστατέψει και να τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο να βρει τον δρόμο του. Συγκεκριμένα, ο Κιαμήλ είχε βρει έναν άνδρα που έγινε αδελφοποιητός του. Του πρότεινε να γνωρίσει την αδελφή του και ο Κιαμήλ το έκανε, εντυπωσιαζόμενος από την ομορφιά της.

Η Ναζιλέ επίσης τον ερωτεύτηκε, αλλά η σχέση δεν ευδοκίμησε λόγω ενός ατυχούς γεγονότος που του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή. Ο αδελφός της σκοτώθηκε και ο Κιαμήλ έμεινε αιμόφυρτος, ανήμπορος να τον βοηθήσει. Έτσι ο πατέρας του αδελφοποιητού και της Ναζιλέ τον κατηγόρησε για τον χαμό του γιου του και τον έδιωξε. Ως αποτέλεσμα, ο Κιαμήλ έμεινε μετέωρος. Δεν είχε πια ούτε αδελφοποιητό, ούτε τη Ναζιλέ. Αλλά να που η Ναζιλέ εμφανίστηκε μπροστά του και πάλι, γιατί η μοίρα παίζει σκληρά παιχνίδια.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here