Κορονοϊός: Ένα βήμα πριν την κατάρρευση τα νοσοκομεία της Λάρισας

Εκτός ορίων βρίσκονται οι γιατροί στα νοσοκομεία covid από την κόπωση και τις πολύωρες εφημερίες

Ένα βήμα πριν την κατάρρευση βρίσκονται τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας λόγω της δραματικής διάστασης που παίρνει η πανδημία στην περιοχή, με το Γενικό Νοσοκομείο να βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα».

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, οι γιατροί που βρίσκονται ήδη εκτός ορίων και έχουν φθάσει στην κατάρρευση μετά από πολύωρες εφημερίες, ετοιμάζουν δραστικές πρωτοβουλίες ώστε να κινητοποιήσουν την πολιτεία.

Κατά πληροφορίες, ήδη στο νοσοκομείο κυκλοφορεί έγγραφο συλλογής υπογραφών παραίτησης το οποίο μέχρι στιγμής έχει υπογραφεί από δεκάδες γιατρούς, αλλά και από διευθυντές κλινικών.

Μάλιστα, αύριο το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου από την Ένωση των Γιατρών στο ΓΝΛ, όπου όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση «σκοπός είναι η ενημέρωση για τις εξελίξεις, στις οποίες οδηγούν οι έκτακτες αποφάσεις της Διοίκησης του Γ.Ν.Λ για μετατροπή του νοσοκομείου σχεδόν ολοκληρωτικά σε νοσηλευτήριο CoViD19, καθώς και για την αντιεπιστημονικότητα, την επικινδυνότητα και τις επισφάλειες που επιφέρουν αυτές, όσον αφορά στην λειτουργία του υποστελεχωμένου, υποχρηματοδοτημένου, με χωροταξικές ιδιαίτερο και εξωθημένου σε καταρράκωση Νοσοκομείου μας».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here