Προκόπης Παυλόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου εισήχθη χτες προληπτικά μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό

Ο Προκόπης Παυλόπουλος την Παρασκευή είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό, λίγο πριν από την επικείμενη επίσκεψή του στην Κύπρο και το rapid test που είχε κάνει. Υπενθυμίζεται πως ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι πλήρως εμβολιασμένος. Αν και ήταν ασυμπτωματικός, λόγω των υποκείμενων νοσημάτων από τα οποία πάσχει (Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια ΧΑΠ), αποφασίστηκε να εισαχθεί στο ΓΝΑ Αλεξάνδρα χτες Σάββατο και ώρα 11:10 π.μ. για παρακολούθηση και χορήγηση οξυγόνου. Ωστόσο, η πορεία της υγείας του κρίθηκε ικανοποιητική και ο ίδιος έλαβε πριν από λίγο εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Το δελτίο τύπου του νοσοκομείου για τον Π. Παυλόπουλο έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»

Σήμερα 07/11/2021 και ώρα 13:30 εξήλθε από το Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος, ο οποίος εισήχθη χθες 06/11/2021 για προληπτικούς λόγους. Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Νοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος λοιπόν βρίσκεται πλέον στο σπίτι του και αναρρώνει, καθώς δεν υπάρχει οποιοδήποτε ζήτημα που να δημιουργεί ανησυχία στους θεράποντες ιατρούς του. Η όλη διαδικασία της εισαγωγής και στενότερης παρακολούθησης είχε χαρακτήρα προληπτικό, ενώ στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η σύζυγος του ΠτΔ, η οποία έχει διαγνωστεί επίσης με κορωνοϊό. Και οι δυο τους παραμένουν απομονωμένοι στο σπίτι τους, έτσι ώστε να εξελιχθεί η νόσος ομαλά. Εφαρμόζουν όλους τους κανόνες περί κοινωνικής αποστασιοποίησης, με σκοπό να μην εξαπλωθεί ο ιός περαιτέρω.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here