Πάτρα: Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 16χρονης από το νοσοκομείο


Είχε εξαφανιστεί από το νοσοκομείο της Πάτρας το βράδυ της Κυριακής η 16χρονη – Πώς την εντόπισαν

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης, τρόφιμου του Κέντρου Μέριμνας Θηλεών Πάτρας, που το βράδυ της Κυριακής το έσκασε από το Νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί καθώς έχρηζε ιατρικής βοήθειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η 16χρονη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, επέστρεψε στη δομή, βάζοντας τέλος στην αγωνία για την τύχη της.

Η ανήλικη συνοδευόμενη από νοσηλεύτρια του ιδρύματος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ως ψυχιατρικό περιστατικό στο εφημερεύων Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» χθες το βράδυ. Κατά την άφιξη της και όπως αναφέρει στο pelop.gr ο Πρόεδρος της δομής Νίκος Σταθακόπουλος, αν και η 16χρονη βρισκόταν σε κρίση, το προσωπικό υποδοχής κατά τον έλεγχο θερμομέτρησης ζητούσε να φορέσει μάσκα για να της επιτραπεί η είσοδος. Η 16χρονη που φέρεται να έχει τάσεις φυγής κατά τις «διαπραγματεύσεις» για την εισαγωγή της, εξαφανίστηκε.

«Η ολιγωρία του νοσοκομείου μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι φυλακισμένα τα παιδιά μας για να τους φοράμε χειροπέδες. Δεν προστάτεψε το παιδί το προσωπικό υποδοχής. Δεν επέτρεπαν την είσοδο εάν δεν φόραγα μάσκα. Από τη πρώτη στιγμή βρέθηκα στο σημείο. Επικοινώνησα με την Άμεση Δράση, όπου με ενημέρωσαν πως δεν συνόδευσαν το ψυχιατρικό περιστατικό μετά την απόφαση της Γ.Γ Αντεγκληματική Πολιτικής», δήλωσε ο κ. Σταθακόπουλος.

Προ ημερών από τη ίδια δομή φιλοξενίας το είχε σκάσει επίσης 16χρονη, η οποία εντοπίστηκε μετά από δυο ημέρες όπως έγραψε το pelop.gr, σε καταυλισμό Ρομά στον Χάραδρο Πατρών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ