Ρεπορτάζ Newsbomb – Βόλος: 70χρονη με κορονοϊό αρνήθηκε να διασωληνωθεί, λιποθύμησε στον διάδρομο


Δεύτερο περιστατικό άρνησης διασωλήνωσής στο νοσοκομείο του Βόλου – Επενέβη εισαγγελέας – Όλα όσα είπε για το περιστατικό στο Newsbomb.gr, o πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών και διευθυντής της Νευροχειρουργικής, κ. Νίκος Χαυτούρας

Ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών και διευθυντής της Νευροχειρουργικής, κ. Νίκος Χαυτούρας, αποκάλυψε μιλώντας στο Newsbomb.gr, πως το απόγευμα της Κυριακής 7 Νοεμβρίου υπήρξε ένα περιστατικό, στο νοσοκομείο του Βόλου, με μια 70χρονη η οποία αρνιόταν τη διασωλήνωση.

Όπως ανέφερε, ο Νίκος Χαυτούρας η ηλικιωμένη έχασε τις αισθήσεις της στο διάδρομο του νοσοκομείου και έπειτα από επικοινωνία που είχε ο ίδιος με τον εισαγγελέα προχώρησαν στην διασωλήνωσή της.

Για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο του Βόλου, ανέφερε, «ζούμε μια τραγωδία τις τελευταίες ώρες στο Βόλο. Χάσαμε πέντε συνανθρώπους μας μέσα σε λίγες ώρες. Ο κόσμος θα πεθαίνει έτσι. Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Η κατάσταση είναι τραγική. Νοσηλεύονται 110 ασθενείς, στις κλινικές Covid, 10 διασωληνωμένοι με κορονοϊό στη ΜΕΘ πολύ βαριά και άλλοι 5 διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Χρειαζόμαστε και άλλους γιατρούς, δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλους ασθενείς. Οι άνθρωποι δεν είναι πράγματα να τους βάζουμε σε ντουλάπια».

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, κατέληξε 55χρονος στο Αχιλλοπούλειο νοσοκομείο του Βόλου, ο οποίος δεν είχε κάνει το εμβόλιο, νόσησε, η υγεία του επιδεινώθηκε και παρόλ’ αυτά υπέγραψε να μην διασωληνωθεί.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ