Στην Κύπρο η Πρόεδρος της Γεωργίας για διήμερη επίσημη επίσκεψη


Κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, η Πρόεδρος της Γεωργίας κα Salome Zourabichvili, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 9 και 10 Νοεμβρίου.

Η Πρόεδρος της Γεωργίας θα φτάσει αύριο στις 10.55 το πρωί στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα τύχει επίσημης υποδοχής από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι δύο Πρόεδροι θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση και θα παρακαθίσουν, επίσης, σε διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, ενώ θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Κατά τη συνάντηση, θα γίνει επίσης εκατέρωθεν παρασημοφόρηση των δύο Προέδρων.

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Γεωργίας θα επισκεφθεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ενώ το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο Β’, και ακολούθως θα μεταβεί στην Πρεσβεία της Γεωργίας όπου θα συναντηθεί με μέλη της γεωργιανής κοινότητας στην Κύπρο.

Αύριο, στις 8 το βράδυ, η Πρόεδρος της Γεωργίας θα παρακαθίσει σε επίσημο δείπνο που θα παραθέσει προς τιμή της ο κ. Αναστασιάδης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 10 Νοεμβρίου, η Γεωργιανή Πρόεδρος θα επισκεφθεί το γεωργιανό Μοναστήρι στη Γιαλιά και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από την Κύπρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ