Σεξ συζητήσεις: Για ποια θέματα πρέπει να μιλήσετε με τον σύντροφό σας αμέσως τώρα

Δεν έχει νόημα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο στην σχέση σας χωρίς πρώτα να τακτοποιήσετε κάποια ζητήματα και να κάνετε κάποιες συζητήσεις για το σεξ. Εάν σκοπεύετε να βγάλετε όλη την αμηχανία από τη μέση ή τουλάχιστον να τη μειώσετε στο ελάχιστο, είναι πάντα λογικό να ξεκινάτε με το δεξί. Αυτό συμβαίνει μόνο μέσω καλής επικοινωνίας. Εδώ θα βρείτε μια λίστα με 5 σεξουαλικά πράγματα που πρέπει να συζητήσετε πριν τακτοποιηθείτε με οποιονδήποτε.

 

SOS συζητήσεις με τον σύντροφό σας

  • Φαντασιώσεις και φετίχ: Τα ζευγάρια πρέπει οπωσδήποτε να συζητούν για φαντασιώσεις και φετίχ. Όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι, μπορεί να είναι πολύ περίεργο να αποκαλύψετε το φετίχ σας στον σύντροφό σας εκείνη τη στιγμή.  Αν σας αρέσουν σοβαρές αποκλίσεις όπως το BDSM, είναι πάντα λογικό να ενημερώσετε τον σύντροφό σας εκ των προτέρων.
  • Σεξουαλικό ιστορικό: Το θέμα της καταμέτρησης σώματος μπορεί να σας φρικάρει. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί δεν είναι αυτό που συζητείται εδώ. Είναι πάντα λογικό να ζητάτε προηγούμενα ζητήματα με ΣΜΝ, επιλογές αντισύλληψης, προηγούμενες εκτρώσεις κ.λπ.
  • Ανοιχτή σχέση ή αποκλειστικότητα: Πρέπει επίσης να ρωτήσετε εάν ο σύντροφός σας ευνοεί την αποκλειστικότητα ή τη διαφάνεια. Το να μην κάνετε αυτή τη συζήτηση θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες στη σχέση αργότερα.
  • Πόσο συχνό πρέπει να είναι το σεξ: Σας αρέσει τα πρωινά, ενώ άλλοι προτιμούν τα βραδινά. Αισθάνεστε άνετα να κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα. Όμως ο σύντροφός σας μοιάζει περισσότερο με άνδρα που κάνει τρεις φορές το μήνα. Το να γνωρίζετε και να μοιράζεστε τα προγράμματά σας για το σεξ είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη και ανταποδοτική σεξουαλική ζωή, για την οποία θα είστε και οι δύο περήφανοι. Χωρίς αυτό, ένα άτομο θα αισθάνεται ότι έχει μείνει πίσω και δεν θα αργήσει πολύ μέχρι να παρουσιαστεί η αγανάκτηση.
  • Σεξουαλικά μυστικά: Για να έχετε υγιή σεξουαλική έκφραση στην κρεβατοκάμαρα, είναι καλή ιδέα οι σύντροφοι να είναι ειλικρινείς για το τι τους έχει συμβεί. Ο καλός ο κακός και ο άσχημος. Αυτό θα απαιτήσει μεγάλη εμπιστοσύνη, αλλά πρέπει να το βρείτε.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here