Κίνημα Αλλαγής: «Δεν θα γίνουμε ποτέ δεκανίκι κανενός» – Σφοδρή επίθεση για δημοσκοπήσεις


«Το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΚΙΝΑΛ

Με αφορμή σημερινή δημοσκόπηση όπου εκτός από τα ποσοστά που καταγράφονται για κάθε υποψήφιο για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, διατυπώνεται ότι κατά 65% στο ΚΙΝΑΛ θέλουν κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ, το γραφείο Τύπου του κόμματος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη συγκεκριμένη εταιρεία.

Καταγγέλλει συγκεκριμένα, πως «εδώ και καιρό συγκεκριμένες δημοσκοπικές εταιρείες -που συνδέονται οικονομικά με κυβερνητικά προγράμματα και προγράμματα οργανισμών- επιχειρούν συστηματικά να παρουσιάσουν το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ και ευρύτερα τη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη, ως ιδεολογικό και προγραμματικό δορυφορικό σχήμα της ΝΔ. Με υποταγμένο σε αυτήν, στρατηγικό και πολιτικό λόγο».

Η Χαριλάου Τρικούπη ξεκαθαρίζει ότι «το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ ως ιστορικό, πολιτικό, ιδεολογικό και κοινωνικό ρεύμα, είναι και θα είναι οριοθετημένο απόλυτα απέναντι στη δεξιά», και επικαλείται ομόφωνες αποφάσεις του συνεδρίου, μετά την εισήγηση της αείμνηστης προέδρου Φώφης Γεννηματά, στις οποίες όπως αναφέρει «συμπυκνώνονται στο τετράπτυχο πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία, προοδευτική ταυτότητα, πρωταγωνιστικός ρόλος στις εξελίξεις».

Προχωρά ένα βήμα παραπέρα και εξηγεί πως αυτό σημαίνει «ανοιχτό μέτωπο τόσο απέναντι στη ΝΔ, όσο και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ».

Υπογραμμίζει ακόμη, ότι «ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ».

Στην ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής διευκρινίζεται σαφώς ότι «η σημερινή παρέμβαση μας δεν αφορά σε καμία περίπτωση τις αναφορές δημοσκοπικών εταιρειών στους 6 υποψηφίους για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Αφορά αποκλειστικά και μόνο τις αναφορές τους στο Κίνημα Αλλαγής, στο ΠΑΣΟΚ και στην ευρύτερη Δημοκρατική Προοδευτική παράταξη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ