Μάνδρα: Συνελήφθη 26χρονος για τη δολοφονία 37χρονου το 2018


Σε κακόφημους δρόμους και σε «πιάτσες» των τοξικομανών κρυβόταν ο δραστης της δολοφονιας του 37χρονου Δ.Λ., η σορος του οποίου είχε εντοπιστεί στις 7 Σεπτεμβρίου του 2018 σε ρέμα στην περιοχή της Μάνδρας.

Οι ερευνητές του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ, δεν είχαν σταματήσει να ερευνούν την υποθεση, ωστόσο τα σημαντικά στοιχεία που οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 26χρονου, έφτασαν στα χέρια τους το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν και σύμφωνα με πληροφορίες είχαν συλληφθεί στο παρελθόν από την αστυνομία για ληστεία. Ωστοσο στη φυλακή είχε καταλήξει μόνο ο δραστης.

Ο 26χρονος φέρεται να χρέωσε αυτό το γεγονός στο θύμα καθως και το γεγονός ότι είχε αρρωστήσει η μητέρα του με καρκίνο.

Την ημέρα της δολοφονίας φέρονται θύτης και θύμα να είχαν καβγά ενω ο 26χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς πώς το θύμα του έβγαλε μαχαίρι και εκείνος τον έσπρωξε στο ρέμα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ το μαχαίρι ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 37χρονου προήλθε συνεπεία βαρύτατης κάκωσης κεφαλής, συνεπεία πλήξεως δια θλώντος-αμβλέως οργάνου.

Ο δράστης είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για ληστείες, κλοπές, πλαστογραφία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο 26χρονος.

Το 37χρονο θύμα

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ