Κύπρος – Καιρός: Σφοδροί άνεμοι θα πλήξουν αύριο τo νησί


Αλλάζει από αύριο το σκηνικό του καιρού με τα 30αρια αποχαιρετούν την Κύπρο – Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.

Συγκεκριμένα, από τους 31 βαθμούς σήμερα στο εσωτερικό, αύριο η θερμοκρασία θα πέσει στους 25.

Το κύριο ωστόσο χαρακτηριστικό της αυριανής μέρας δεν θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας, αλλά η σημαντική ενίσχυση των ανέμων.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού, από το πρωί της Τετάρτης πολύ ισχυρό ως σφοδρό, βόρειο έως βορειοανατολικό ρεύμα αέρα, παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά στο εσωτερικό και στα προσήνεμα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Σταδιακά, οι άνεμοι σε περιοχές του εσωτερικού και κυρίως στις προσήνεμες ανατολικές παράλιες περιοχές θα ενισχυθούν παροδικά σε πολύ ισχυρούς ως σφοδρούς, 6 με 7 Μποφόρ, της ίδιας διεύθυνσης.

Όπως ανέφερε στο SigmaLive ο Διευθυντής του Τμήματος Μετεωρολογίας, Κλεάνθης Νικολαΐδης, αναμένεται να εκδοθεί και κίτρινη προειδοποίηση για σφοδρούς ανέμους.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ