Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έντονη καιρική κινητικότητα στη δυτική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες


Για έντονη καιρική κινητικότητα στη δυτική Μεσόγειο τις επόμενες ημέρες, κάνει λόγο σε ανάρτηση του ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου

Όπως τονίζει σε ανάρτησή του στο Facebook, μεγάλης προσοχής χρήζουν οι ατμοσφαιρικές διαταραχές, οι οποίες επηρεάζουν και θα συνεχίσουν επηρεάσουν τη δυτική και κεντρική Μεσόγειο τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Ωστόσο, υπογραμμίζει πως δεν αφορούν την χώρα μας η οποία παραμένει και θα παραμείνει εκτός της ακτίνας δράσης τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

«Φίλες και φίλοι. Έντονη η καιρική κινητικότητα στη ΔΥΤΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ τις επόμενες ημέρες! Μεγάλης προσοχής χρήζουν οι ατμοσφαιρικές διαταραχές, οι οποίες επηρεάζουν και θα συνεχίσουν επηρεάσουν τη δυτική και κεντρική Μεσόγειο τα επόμενα εικοσιτετράωρα! Μάλιστα στην περιοχή των Βαλεαρίδων Νήσων τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία από αρκετά πλέον προγνωστικά μοντέλα, δείχνουν το σχηματισμό ενός βαθέος βαρομετρικού χαμηλού κατά τη διάρκεια κυρίως της ερχόμενης Πέμπτης, το οποίο δυνητικά θα μπορούσε να εξελιχθεί και σε Μεσογειακό κυκλώνα!!! Το παρακολουθούμε…Όλα τα παραπάνω ΔΕΝ αφορούν την χώρα μας η οποία παραμένει και θα παραμείνει εκτός της ακτίνας δράσης τους».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ