Σασμός 10/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]

Ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς “Σασμός” προβάλλεται απόψε από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Όπως κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη, οι πρωταγωνιστές της σειράς μας κρατούν συντροφιά από το κανάλι του Alpha TV στις 21:00.

Απόψε μια ακόμη αποκάλυψη συνταράσσει τις ισορροπίες στο ορεινό χωρίο του Ρεθύμνου. Ο αδελφός της Αργυρώς μαθαίνει για την σχέση της με τον Αστέρη και πάει να τον αντιμετωπίσει. Θα καταφέρει ο απαγορευμένος νεανικός έρωτας να υπερνικήσει το σκοτάδι της βεντέτας, που χρόνια τώρα κατατρώει το χωριό;

Σασμός 10/11: Τι θα δούμε απόψε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Η Αργυρώ αντιπαρατίθεται στον αδελφό της μετά την αποκάλυψη ότι έχει σχέση με τον Αστέρη. Δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω, μιας και έχει καταλάβει ότι αυτή η αγάπη είναι πάνω από τις δυνάμεις της. Ο Πέτρος όμως ούτε να ακούσει δεν θέλει για τον Αστέρη, μιας και του ξυπνάει μνήμες από την άδικη δολοφονία του πατέρα τους από τους Σταματάκηδες. Η Αργυρώ τελικά μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι, καθώς είναι φανερό πως δεν μπορούν να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο Αστέρης από την άλλη μεριά πηγαίνει να μιλήσει με τον Πέτρο και είναι απόλυτος ως προς το μέλλον της σχέσης του με την Αργυρώ.

Στο στρατόπεδο του Μαθιού τώρα, τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα. Τον καλεί στο τηλέφωνο ο Αντώνης, για να περάσει από το αστυνομικό τμήμα με αφορμή και πάλι τη δολοφονία του Στεφανή. Είναι λογικό να ανησυχεί ο Μαθιός, ενώ η Βασιλική εκπλήσσεται για την τροπή που παίρνει η υπόθεση. Θα αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός είναι πίσω από τη δολοφονία του ξαδέλφου του; Μήπως έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις αποκαλύψεις; Πώς θα το διαχειριστεί ο Μαθιός, αλλά και ο Νικηφόρος με τη Βασιλική;

Μείνετε συντονισμένοι και απόψε στην τηλεόραση του Alpha TV, για ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο της δραματικής σειράς με φόντο την Κρήτη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here