Εύα Μπουντούρη: Αυτό ήταν το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε


Εύα Μπουντούρη: Η 40χρονη ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ» υποβλήθηκε σε επέμβαση, ωστόσο οι επιπλοκές της στοίχισαν τη ζωή

Η Εύα Μπουντούρη, η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός του «Εν Λευκώ», «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Όπως ενημέρωσε και η φίλη της Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Εύα Μπουντούρη είχε ένα πρόβλημα υγείας και θα έπρεπε να κάνει μία σειρά από εξετάσεις προκειμένου να ελέγξει τον θυροειδή της. Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός του «Εν Λευκώ», όπου δούλευε από το 2007, είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο.

Έτσι, η Εύα Μπουντούρη υποβλήθηκε σε μία χειρουργική επέμβαση, αλλά η έκβασή της δεν ήταν επιτυχής. Η μουσική παραγωγός έπεσε σε κώμα. Για τρεις εβδομάδες ήταν σε κώμα, με αποτέλεσμα τώρα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

Η Εύα Μπουντούρη ήταν ραδιοφωνική παραγωγός στον Εν Λευκώ από το 2002 με τον σταθμό να ανακοινώνει ότι σήμερα δεν θα μεταδοθεί καμία εκπομπή αλλά θα ακούγεται μόνο μουσική σε ένδειξη πένθους για τον πρόωρο θάνατό της ραδιοφωνικής παραγωγού.

Πέθανε η Εύα Μπουντούρη, παραγωγός του «Εν Λευκώ»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ