Ραντεβού σχέσεις: Πώς να επιστρέψετε στο dating μετά από μια μακροχρόνια σχέση

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να έχει πολύ καιρό να βγει ραντεβού. Ένα πιθανό σενάριο είναι να βγήκε κάποιος μόλις από μια μακροχρόνια σχέση. Ανεξάρτητα από τον λόγο, είναι αρκετά τρομακτικό να προσπαθείτε να επιστρέψετε στο ραντεβού εάν το τελευταίο σας πρώτο ραντεβού συνέβη πριν από αρκετά χρόνια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι θα εισβάλετε σε ένα τοπίο γνωριμιών που μοιάζει εντελώς διαφορετικό από αυτό που αφήσατε πίσω πριν χρόνια.

Ξεκινώντας ξανά τα ραντεβού

Εάν λοιπόν επιλέξετε να ξεκινήσετε ξανά τα ραντεβού μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, βεβαιωθείτε ότι το κάνετε γιατί νιώθετε έτοιμοι. Αν προσπαθείς να καλύψεις το κενό που άφησε μια προηγούμενη σχέση με ένα καινούργιο ραντεβού, το πιθανότερο είναι ότι θα το ραντεβού σου θα αποτύχει. Ο στόχος σας πρέπει να είναι να βελτιώσετε τη ζωή σας με μια καινούργια σχέση και να μην ξεκινήσετε ξανά να βγαίνετε ραντεβού μόνο και μόνο επειδή νιώθετε μοναξιά.

Εάν είστε ελεύθεροι για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να έχετε ξεχάσει να μοιράζεστε τον χώρο σας αλλά και τον χρόνο σας με κάποιον άλλο. Μην ξεχνάτε ότι είναι δύσκολο για κάποιον που ήταν σε μακροχρόνια σχέση ή αρκετό καιρό μόνος, να επιτρέψει την αλλαγή των πραγμάτων της ζωής του, ιδιαίτερα αν του άρεσε να είναι μόνος. Θα πρέπει να μάθετε πώς να πλοηγηθείτε στα ραντεβού με ανοιχτό πνεύμα και επικοινωνία, καθώς και να γνωρίζετε ότι οι πράξεις σας τα λένε όλα.

Κάντε ένα διάλειμμα, ίσως είναι καλό

Εάν επιλέγετε να βγείτε ραντεβού μετά από μια μακροχρόνια σχέση, τότε η καλύτερη συμβουλή μπορεί να είναι να κάνετε ένα διάλειμμα. Μην βιαστείτε να ξεκινήσετε μια άλλη σχέση επειδή αισθάνεστε πιέσεις από τους γύρω σας. Γνωρίστε τον εαυτό σας ως αδέσμευτο και σκεφτείτε τι σας δίδαξε η τελευταία σας σχέση και ο χωρισμός. Αντί να αφήσετε τον φόβο του πρώτου ραντεβού να σας νικήσει, προσπαθήστε να καταλάβετε από πού προέρχεται. Το να φτάσετε στη ρίζα του φόβου σας μπορεί να σας βοηθήσει να τον ξεπεράσετε. Και μετά, το ραντεβού γίνεται ξανά διασκεδαστικό.

Τα ραντεβού μετά από μακροχρόνια σχέση μπορεί να είναι τρομακτικά αλλά είναι σίγουρα και όμορφα. Είναι ένα είδος ραντεβού που θα σας κάνει 20 χρονών ξανά. Είναι το ραντεβού που θα σας θυμήσει πόσο όμορφα είναι να ντύνεστε για να εντυπωσιάσετε κάποιον που σας αρέσει πολύ. Ξεκινήστε να βγαίνετε ραντεβού αλλά με ανοιχτούς ορίζοντες και θα δείτε ότι όλα θα κυλήσουν ακροιβώς όπως τα είχατε φανταστεί και ακόμη καλύτερα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here