Bella Hadid για κατάθλιψη: Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ [pic,vid]


Μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram έκανε η Bella Hadid, όπου μίλησε ανοιχτά για τον αγώνα της με την κατάθλιψη και το άγχος.

Το νεαρό μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο της 21χρονης κόρης του Γουίλ Σμιθ, καθώς και φωτογραφίες με την ίδια που κλαίει για να θυμίσει σε κάθεναν και καθεμία που επίσης παλεύει με ζητήματα ψυχικής υγείας πως «δεν είναι μόνος/η».

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella (@bellahadid)

«Τα social media δεν είναι αληθινά. Προς όσους αγωνίζεστε, να θυμάστε αυτό. Κάποιες φορές ό,τι χρειάζεσαι να ακούσεις, είναι πως δεν είσαι μόνος» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Bella Hadid. «Είχα αρκετές νευρικές κρίσεις και μπερνάουτ για να ξέρω αυτό: Αν δουλέψεις με τον εαυτό σου, περάσεις χρόνο μόνος σου για να καταλάβεις τα τραύματά σου, τις ευαισθησίες, τις χαρές και τη ρουτίνα, θα μπορείς να καταλάβεις ή να μάθεις περισσότερα για τον πόνο σου και τη διαχείρισή του» συμπλήρωσε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella (@bellahadid)

Bella Hadid για κατάθλιψη: «Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ»

Το 25χρονο μοντέλο σημείωσε ακόμη ότι η ψυχική υγεία και η χημική ανισορροπία δεν είναι υπόθεση «γραμμική», αλλά συγκρίνοντάς τα με ένα τρενάκι λούνα παρκ, θέλησε να αναδείξει τα σκαμπανεβάσματα που ακολουθεί η πορεία τους. «Υπάρχει πάντα φως στο τέλος του τούνελ και το τρενάκι του λούνα παρκ πάντα σταματάει τελείως κάποια στιγμή… Υπάρχει πάντα το περιθώριο να ξαναρχίσει, όμως για μένα είναι ωραίο να ξέρω πως έστω για λίγες μέρες, εβδομάδες ή μήνες, θα βελτιωθεί, σε κάποιο βαθμό, έστω και για λίγο».

Τον περασμένο Ιανουάριο, η νεαρή Χαντίντ αποφάσισε να κάνει ένα σύντομο διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικεντρωθεί στην ψυχική της υγεία. «Είμαι εδώ μόνο για να είμαι ένας αγγελιοφόρος ειρήνης και αγάπης για να βοηθήσω τους ανθρώπους που υποφέρουν και ελπίζω τον κόσμο, με τον καιρό. Αφιερώστε χρόνο για να λάβετε βοήθεια για την ψυχική σας υγεία. Αξίζει τον κόπο για να αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας», είπε το 25χρονο μοντέλο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ