Βόρεια Κορέα: Θρίλερ με τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Εξαφανισμένος εδώ και ένα μήνα


Βόρεια Κορέα: Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι… άφαντος εδώ και ένα μήνα, στην μεγαλύτερη απουσία του από το κοινό εδώ και επτά χρόνια.

Νέο θρίλερ στη Βόρεια Κορέα καθώς ο ηγέτης της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν είναι… άφαντος από τις 12 Οκτωβρίου, στη μεγαλύτερη απουσία του από το κοινό τα τελευταία επτά χρόνια.

Τελευταία εμφάνιση του Κιμ ήταν σε έκθεση πυραύλων στην Πιονγκγιανγκ, ωστόσο, οι δορυφορικές εικόνες δείχνουν αυξημένη δραστηριότητα στο παραθαλάσσιο σπίτι του στην ανατολική ακτή της Βόρειας Κορέας και σε ένα παραλιακό αρχοντικό, σύμφωνα με το NK News.

Η νέα εξαφάνιση του Κιμ ανοίγει νέο κύκλο συζητήσεων σχετικά με την υγεία του αλλά και για το πώς αδυνάτισε… ραγδαία. Μάλιστα ειδικοί παρατήρησαν ένα σημάδι στο χέρι του που υποδηλώνει ότι μπορεί να είχε κάνει κάποιο είδος καρδιαγγειακής επέμβασης.

Η Βόρεια Κορέα δεν έχει ακόμη ανακοινώσει κανένα πολιτικό γεγονός τις επόμενες εβδομάδες που θα απαιτούσαν την παρουσία του ηγέτη. Ωστόσο, αναμένεται να κάνει δημόσια εμφάνιση στις 17 Δεκεμβρίου για να τιμήσει την επέτειο του θανάτου του πατέρα του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ