Τσίπρας στη Βουλή: «Ο κόσμος σας εχει πάρει χαμπάρι, η πτώση σας θα είναι αναπόφευκτη


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις «λίστες Πέτσα» και την Opinion Poll που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπογράμμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ξέσπασμα της πανδημίας βρήκε την ευκαιρία ώστε, επικαλούμενος επιχειρήματα κατάστασης «έκτακτης ανάγκης», να προωθήσει αφειδώς πρωτοφανούς ύψους χρηματοδότηση προς τα ΜΜΕ – περί τα 42 εκατομμύρια ευρώ – και μάλιστα «fast track» με πλήρως αδιαφανείς διαδικασίες και χωρίς αντικειμενικά, μη πολιτικά, κριτήρια.

«Περιμένετε από τους επικοινωνιακούς σας αερόσακους να σας αποτρέψουν από την πρόσκρουση, ωστόσο ό,τι και να πείτε ο κόσμος ζει την οδυνηρή πραγματικότητα με την επιστροφή της πανδημίας να θερίζει ανθρώπινες ζωές», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας

«Τρεις μήνες πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγε ότι τελείωσε η πανδημία και τώρα βλέπουμε εμβολιασμένους συμπολίτες μας να νοσούν». είπε «Ο κοσμος σας εχει πάρει χαμπάρι, η πτώση σας θα είναι αναπόφευκτη. αφου δεν μπορείτε να αποφύγετε το μοιραίο, είμαστε εμείς εδώ για να προστατέψουμε την κοινωνία και την ανθρώπινη ζωή», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα σε λίγο…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ