Χαλάνδρι: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε η Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε τον γνωστό γιατρό


Κατά της 49χρονης εικαστικού στο Χαλάνδρι που πυροβόλησε τον γιατρό ασκήθηκε νωρίτερα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε η 49χρονη εικαστικός που πυροβόλησε τον πατέρα του παιδιού της, γνωστό γιατρό, στο Χαλάνδρι, όταν τον επισκέφθηκε για να πάρει τη 12χρονη κόρη της, την επιμέλεια του οποίου έχει εκείνος.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Πέντε χρόνια δεν είχα δει το παιδί μου, ήταν ο απαγωγέας και βιαστής της. Την βίασε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, και έλεγε ότι έχει επιληψία για να την βιάζει. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών. Με άφησαν άστεγοι μου και μου πήραν το παιδί» είπε βγαίνοντας από τον ανακριτή η 49χρονη.

Νωρίτερα, σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ