Μυστικά ομορφιάς κόσμος: Ανακαλύψτε beauty tips από κάθε γωνιά του πλανήτη


Ανεξάρτητα από το πού μένετε, το πιθανότερο είναι ότι περιστασιακά ψάχνετε μυστικά ομορφιάς που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε και να νιώθετε νεότερη. Πολλές φορές βλέποντας τηλεόραση μπορεί να αναρωτιέστε πώς κάποιες γυναίκες έχουν τόσο λαμπερά και μεταξένια μαλλιά και πώς το δέρμα τους δείχνει τόσο καθαρό. Η γενετική προφανώς παίζει ρόλο στα χαρακτηριστικά μας, αλλά πολλά από αυτά σχετίζονται με απλά μυστικά ομορφιάς που μπορεί να μάθει ο καθένας και ο κάθε τόπος έχει τα δικά του.

Αυστραλία: Εκχύλισμα αυγού για ραγάδες και λάδι τσαγιού για την πιτυρίδα

Υποφέρετε από ραγάδες; Αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια εμφανίζονται μετά από ταχεία αύξηση βάρους ή άλμα ανάπτυξης ή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μόλις εμφανιστούν, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα ξεφορτωθείτε, γιατί είναι ουσιαστικά ένας ουλώδης ιστός. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους έχετε για πάντα. Το εκχύλισμα Yarrow είναι ένα μυστικό ομορφιάς που έχει χρησιμοποιηθεί από Αυστραλιανές Αβορίγινες γυναίκες για γενιές, για να καθαρίσουν τις ραγάδες τους.

Η ρίζα Yarrow περιέχει αντιφλεγμονώδεις ενώσεις και μπορεί επίσης να ενυδατώσει το δέρμα σας. Έχετε βαρεθεί να απομακρύνετε την πιτυρίδα από το τριχωτό της κεφαλής σας; Οι Αυστραλοί χρησιμοποιούν λάδι τσαγιού για να καταπολεμήσουν αυτό το πρόβλημα. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα κόλπα όπου ακόμα και λίγη ποσότητα βοηθά, οπότε αξίζει η επένδυση. Απλώς προσθέστε μερικές σταγόνες στο σαμπουάν σας και θα εκπλαγείτε με τη διαφορά. Το έλαιο τεϊόδεντρου θα ενυδατώσει το τριχωτό της κεφαλής σας και θα αποτρέψει όλη αυτή τη φαγούρα και το ξεφλούδισμα.

Βραζιλία: Πλιγούρι βρώμης για να θεραπεύσει ένα ηλιακό έγκαυμα

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι η βρώμη είναι εξαιρετική για το δέρμα σας. Δεν είναι να απορεί κανείς; Αν έχετε ψάξει ποτέ τα διατροφικά στοιχεία του πλιγουριού βρώμης, τότε ξέρετε ότι περιέχει άφθονα μέταλλα και βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα σας. Αποδεικνύεται ότι η διατροφή που είναι εξαιρετική για το σώμα σας ως σύνολο είναι εξαιρετική και για το δέρμα σας. Οι Βραζιλιάνοι χρησιμοποιούν βρώμη για να απαλύνουν τον πόνο ενός ηλιακού εγκαύματος και να επιταχύνουν την επούλωση.

Κολομβία: Αβοκάντο για λαμπερά μαλλιά

Το αβοκάντο είναι ένα από τα κορυφαία μυστικά ομορφιάς στην Κολομβία και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Είναι υπέροχο για το πρόσωπό σας αλλά και για τα μαλλιά σας. Πώς χρησιμοποιείτε το αβοκάντο για να ενισχύσετε τα μαλλιά σας; Μια από τις καλύτερες συνταγές είναι η εξής: Πάρτε ένα αβοκάντο, μια μπανάνα και μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Τα πολτοποιούμε όλα μαζί για να γίνει μια ομοιόμορφη πάστα και επαλείφουμε. Αφήνουμε για αρκετή ώρα και έπειτα ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ