Χρήστος Μάστορας: Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα [pic, vid]

Καλεσμένος στην Late Night εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γνωστός τραγουδιστής και frontman του συγκρoτήματος «Melisses» Χρήστος Μάστορας και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για την καταγωγή του από την βόρεια Ήπειρο, ειδικότερα ένα χωριό 2 χιλιόμετρα από τα σύνορα της Κακαβιάς, τον επαναπατρισμό της οικογένειάς του στην Ελλάδα, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει κόρη.

Χρήστος Μάστορας: Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα

«Προσωπικά δεν βίωσα τον ρατσισμό όταν ήρθαμε στην Ελλάδα. Όταν το 1990 όμως επαναπατρίστηκαν οι γονείς μου, γιατί μου αρέσει να χρησιμοποιώ αυτή την κουβέντα, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Οι Έλληνες υποδέχθηκαν τους Βορειοηπειρώτες με ανοιχτές αγκάλες. “Τα αδέλφια μας οι Βορειοηπειρώτες”. Σιγά σιγά όμως καλλιεργήθηκε στα media ένα αίσθημα φόβου απέναντι στους Αλβανούς που είχαν μόλις έρθει στην Ελλάδα. Κάποια ίσως να ήταν όντως εγκληματίες, κάποιοι είχαν βγει από τις φυλακές αλλά δυστυχώς την πλήρωσαν και Αλβανοί οικογενειάρχες που ήρθαν ως οικονομικοί μετανάστες στην Ελλάδα και Βορειοηπειρώτες», είπε ο Χρήστος Μάστορας και συμπλήρωσε: «Οι Αλβανοί φοβόντουσαν να πουν ότι είναι Αλβανοί και χρησιμοποιούσαν τη λέξη Βορειοπειρώτες για να ενσωματωθούν. Δεν ήταν δικό τους λάθος. Και έτσι εμείς δεν μπορούσαμε να βρούμε τη δική μας ταυτότητα. Την δική μας εθνική συνείδηση». 

Όσα είπε για την προσωπική του ζωή, τον γάμο και την επιθυμία του να αποκτήσει παιδιά

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Χρήστο Μάστορα για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, αλλά και για το εάν επιθυμεί να κάνει παιδιά. «Δεν σκέφτομαι τον γάμο στο άμεσο μέλλον γιατί πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος. Δεν υπάρχει για την ώρα. Είμαι όμως παραδοσιακός τύπος. Θα ήθελα παιδάκια, δηλαδή μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», δήλωσε ο Χρήστος Μάστορας. Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε και για τις σπουδές του στο ΤΕΙ Οινολογίας τις οποίες δεν ολοκλήρωσε ποτέ: «Πήγα δέκα φορές και νομίζω πως δεν με κέρδισε η ακαδημαϊκή μόρφωση, δυστυχώς», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here