Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου 13/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο [trailer]


Η δεύτερη μίνι σειρά μυθοπλασίας του Μανούσου Μανουσάκη έχει ήδη κάνει πρεμιέρα και η αποδοχή εκ μέρους του τηλεοπτικού κοινού ήταν ιδιαίτερα ένθερμη.

Απόψε προβάλλεται το τρίτο επεισόδιο στην ΕΡΤ1 στις 22:00. Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις, καθώς το μυστικό του Κιαμήλ πρόκειται να έρθει στο φως. Η χαροκαμένη μάνα αναζητά να μάθει διακαώς ποιος δολοφόνησε τον γιο της. Όμως πώς θα αντιδράσει όταν πραγματικά το μάθει; Μια τραγική σύμπτωση που θα φέρει τα πάνω κάτω, ενώ κανείς δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος μετά από τις αποκαλύψεις που πρόκειται να συμβούν.

Ποίος ήτον ο φονεύς του αδελφού μου 13/11

Η Ναζιλέ έχει μόλις φτάσει στο σπίτι του Κιαμήλ, όμως ο ίδιος δεν βρίσκεται εκεί. Αντικρύζοντάς την η Βαλινδέ θα γίνει έξαλλη και θα της ζητήσει να φύγει. Ωστόσο, η Ντεμέτ θα της δώσει πληροφορίες για να τον βρει. Μετά την επανένωσή τους, θα του πει όλη την αλήθεια για το τι έχει συμβεί. Ο Κιαμήλ είναι βαθιά πληγωμένος από τον χωρισμό τους, καθώς του ανέτρεψε ολόκληρη τη ζωή. Όμως και εκείνη καταρρακώθηκε από την απόφαση του πατέρα της να την παντρέψει με κάποιον χωρίς τη θέλησή της. Από τη μεριά του ο Κιαμήλ της εκμυστηρεύεται ότι πήρε τελικά εκδίκηση για τον χαμό του αδελφού της. Τραγική ειρωνεία ότι δε γνωρίζει ποιον ακριβώς έχει σκοτώσει και βρίσκεται σε τραγική πλάνη.

Οι δύο νέοι αποφασίζουν να κλεφτούν, φεύγοντας για να ζήσουν επιτέλους μαζί. Ταυτόχρονα, η ανάκριση του Χαραλαμπή λίγο θέλει να αποδώσει καρπούς. Ο Χαραλαμπής παραδέχεται πως γνωρίζει ποιος σκότωσε τον Χρηστάκη. Πείθει τον ανακριτή να τον μεταφέρει στην Κωνσταντινούπολη, εκεί που βρίσκεται ο δολοφόνος. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό καταφέρνει να δραπετεύσει. Τέλος, η Βαλινδέ φέρνει και πάλι την τσιγγάνα στο σπίτι τους. Μήπως θα είναι εκείνη που θα αποκαλύψει τι τυραννάει όλον αυτό τον καιρό τον Κιαμήλ, πέρα από τον χωρισμό με τη Ναζιλέ; Μείνετε συντονισμένοι στην ΕΡΤ1 και παρακολουθήστε ένα ακόμη συγκλονιστικό επεισόδιο της μίνι σειράς, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο διήγημα του Γιώργου Βιζυηνού. Ένα αυτοβιογραφικό διήγημα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Απόψε στις 22:00!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ