Σχέσεις γάμος: Ξεκαθαρίζοντας εάν η σχέση σας ευδοκιμήσει σε βάθος χρόνου

Μπορεί να έχετε βρει ένα άτομο με το οποίο περνάτε χρόνο μαζί του. Ίσως έχετε οραματιστεί ένα μέλλον μαζί του και νιώθετε πως τον αγαπάτε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο άτομο έχετε γνωρίσει ποτέ. Ωστόσο, πώς ξέρετε αν η σχέση σας είναι αρκετά σταθερή για να τα καταφέρετε; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε πραγματικά τι συμβαίνει μεταξύ σας. Ακριβώς επειδή κάθε μέρα που περνάτε μαζί σας κάνει να νιώθετε σαν να είστε και πάλι μικρά παιδιά που φλερτάρουν σε μια παιδική χαρά, δεν σημαίνει ότι τα θεμέλιά σας θα είναι αρκετά ισχυρά. Αναγνωρίστε τα προβλήματα που υπάρχουν ήδη στη σχέση σας και δείτε αν είναι αρκετά μεγάλα ώστε να σας εμποδίσουν να μείνετε μαζί για πάντα.

Ακολουθούν τέσσερις εύκολοι τρόποι για να καταλάβετε αν η σχέση σας δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ στον γάμο:

  • Έλλειψη αποδοχής από τους γονείς: Ένα από τα κυριότερα σημάδια ότι δεν πρόκειται να παντρευτείτε με τον σύντροφό σας είναι η έλλειψη γονικής υποστήριξης. Αντιπαθούν οι γονείς σας το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι; Αν ναι, μάθετε τους λόγους τους. Το πιθανότερο είναι ότι έχουν μια έγκυρη άποψη για τη σχέση σας και είστε πολύ πεισματάρηδες για να το συνειδητοποιήσετε.
  • Τα πάντα είναι προσωρινά: Ο έρωτάς σας με τον σύντροφό σας μπορεί να σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα, αλλά κοιτάξτε την πραγματικότητα για λίγο. Έχει δείξει κάποιος από εσάς πραγματικά ενδιαφέρον για δέσμευση; Έχει μιλήσει κάποιος από τους δύο για να μετακομίσετε μαζί, να σχεδιάσετε διακοπές ή για το πού να περάσετε τις διακοπές;
  • Δεν μπορείτε να συμφωνήσετε στα μεγάλα πράγματα: Ίσως εσείς και ο σύντροφός σας να μην έχετε πρόβλημα να διαλέξετε πού θα πάτε για δείπνο ή τι είδους σεντόνια να αγοράσετε για το κρεβάτι σας. Όμως όταν τα θέματα γίνονται σοβαρά, κανείς από τους δύο δεν μπορεί να συμφωνήσει σε τίποτα. Αυτά τα μεγαλύτερα, πιο σοβαρά θέματα μπορεί να περιλαμβάνουν το αν θα κάνετε παιδιά ή όχι, τη θρησκεία, τις πολιτικές πεποιθήσεις σας, πού θα εγκατασταθείτε και αν θέλετε να παντρευτείτε.
  • Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει: Πρέπει να εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον αδιαμφισβήτητα. Αυτή είναι η απλή αλήθεια κάθε σχέσης. Εάν ο ένας από εσάς πιστεύει συνεχώς ότι ο άλλος τον απειλεί ή τον υπονομεύει, θεωρήστε τον συγκεκριμένο γάμο ως ένα μεγάλο χάσιμο χρόνου. Χωρίς εμπιστοσύνη, θα αγχώνεστε συνεχώς για κάθε ενέργεια που κάνει το άλλο άτομο, αμφισβητώντας τα πάντα. Η εμπιστοσύνη είναι πράγματι το θεμέλιο κάθε σχέσης.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here