Κατερίνα Στικούδη: Η απέραντη χαρά για τον μικρό Βύρωνα και το στήριγμα στον Βαγγέλη Σερίφη


Η Κατερίνα Στικούδη με τον αγαπημένο της Βαγγέλη Σερίφη πριν από έναν περίπου μήνα καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Ο μικρός Βύρωνας ήρθε στον κόσμο επεισοδιακά. Για αρχή, δεν ήθελε με τίποτε να αποχωριστεί την γλυκύτατη μανούλα του και έτσι χωρίς να το θέλει την ταλαιπώρησε πολύ. Οι φήμες για τη γέννηση είχαν ξεκινήσει 2 ημέρες πριν από τον πραγματικό τοκετό, με αφορμή την εισαγωγή της Κατερίνας στο μαιευτήριο για προληπτικό έλεγχο. Αλλά ακόμα και όταν πράγματι έφτασε η στιγμή να γεννηθεί, χρειάστηκαν έξι μεγάλες προσπάθειες εκ μέρους της θαρραλέας μητέρας. Η ίδια ευχαρίστησε τον γυναικολόγο της, αλλά και το υπόλοιπο ιατρικό προσωπικό, καθώς της στάθηκαν σε όλη τη διάρκεια του τοκετού, πριν και μετά.

 

Κατερίνα Στικούδη και μητρότητα

Τώρα η Κατερίνα Στικούδη απολαμβάνει τις πρώτες στιγμές της μητρότητας και είναι κατενθουσιασμένη, μαζί με τον σύντροφό της με τον οποίον είναι ζευγάρι περίπου 12 χρόνια. Η ίδια δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς εκείνον και ελπίζει πως ισχύει και το αντίστροφο. Αποκάλυψε μάλιστα πως θα βαφτίσουν τον γιο τους Βύρωνα για δύο λόγους. Αφενός ήταν δική της επιθυμία από τότε που ήταν κοριτσάκι να ονομάσει τον γιο της έτσι. Αφετέρου, σαν παιχνίδι της μοίρας, ο πατέρας του Βαγγέλη Σερίφη ονομάζεται όντως Βύρωνας. Είναι να μην πιστεύει κανείς στην μοίρα;

Σχετικά με τα κιλά της εγκυμοσύνης, η γνωστή τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως υπήρξε τυχερή. Πιο συγκεκριμένα, στην εγκυμοσύνη είχε πάρει 14 κιλά. Μετά τον τοκετό, ανέβηκε στη ζυγαριά και είδε πως είχε χάσει τα 12. Όμως σε κάθε περίπτωση, υπερασπίστηκε τις μητέρες που ενδεχομένως παίρνουν περισσότερα κιλά και συμβούλεψε όλες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν αυτό το μαγευτικό, αλλά και τόσο κουραστικό ταξίδι που ξεκινά. Επίσης, αναφέρθηκε και σε ορισμένα σχόλια για την επιστροφή της στο Just the Two of Us τόσο σύντομα μετά τη γέννηση. Είπε λοιπόν πως στο J2US πηγαίνει γιατί και ο σύζυγος, αλλά και η μητέρα της βοηθούν με το μωρό. Επομένως, έχει τη δυνατότητα να το κάνει χωρίς να ανησυχεί.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ