Οργάνωση λίστες: Προγραμματίστε όλα όσα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη και παραγωγική

Είναι αλήθεια πως οι ζωές μας έχουν γίνει πολυάσχολες. Το πρόγραμμά μας είναι γεμάτο με υποχρεώσεις και προσπαθούμε κάθε μέρα να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε για την καριέρα μας και για την προσωπική μας ανάπτυξη. Όμως, τι συμβαίνει όταν σταματάμε να δίνουμε σημασία στον ελεύθερο χρόνο μας, στους φίλους μας και στις σημαντικές για μας δραστηριότητες; Χάνουμε επαφή με αυτά που μας κάνουν ευτυχισμένους! Πώς μπορούμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας; Μπορούμε να δημιουργήσουμε λίστες για να οργανώσουμε τη ζωή μας.

Το να φτιάχνουμε λίστες και να τις τηρούμε θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια πιο παραγωγική ζωή. Πρέπει να είναι χρήσιμες λίστες που να μας ωφελούν, δεν προορίζονται να είναι χρονοβόρες, επομένως πρέπει να επιλέξουμε λίστες που θα είναι αποτελεσματικές και λογικές για τη ζωή μας. Αυτές οι χρήσιμες λίστες έχουν σκοπό να μας κρατήσουν παραγωγικούς και οργανωμένους, κρατώντας μας πάνω από τα μικρά κομμάτια της ζωής μας και βοηθώντας μας να μη σπαταλάμε χρόνο. Επομένως, οι συγκεκριμένες λίστες θα μας βοηθήσουν να παρακολουθούμε τους στόχους που έχουμε για την προσωπική μας ευτυχία.

Λίστες με όσα μας κάνουν χαρούμενους

1. Εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής.
2. Οι στόχοι μου για την επόμενη εβδομάδα.
3. Καθάρισμα σπιτιού.
4. Εστιατόρια που θέλω να δοκιμάσω.
5. Ταινίες που θέλω να δω.
6. Ιδέες για βραδινές βόλτες.
7. Ιδέες για δώρα για αγαπημένα μου πρόσωπα.
8. Γενέθλια και γιορτές που πρέπει να θυμάμαι.
9. Να μαγειρέψω τις αγαπημένες μου συνταγές.
10. Γιατροί που πρέπει να επισκεφτώ.
11. Τα έσοδα και τα έξοδα του μήνα μου.
12. Βιβλία που θέλω να διαβάσω.
13. Αγορές που πρέπει να κάνω.
14. Δραστηριότητες που πρέπει να δοκιμάσω.
15. Λίστα για την προσωπική μου περιποίηση.
16. Λίστα με τα “usernames” και τα “passwords”.
17. Λίστα με τους καθημερινούς μου στόχους.

Θυμήσου, όμως πως αυτές οι λίστες δεν πρέπει να σε αγχώνουν. Θα πρέπει να σε βοηθήσουν να γίνεις πιο παραγωγικός και οργανωμένος. Με αυτές θα καταφέρεις να ξανά κερδίσεις ανθρώπους και γεγονότα που η πολυάσχολη καθημερινότητά σου σε έχει κάνει να τα απαρνηθείς!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here