ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει απαντήσει τίποτα για τις αποκαλύψεις σχετικά με την ΕΥΠ


Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού, με αφορμή το δημοσίευμα για την ΕΥΠ.

«Από χθες ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και δεν έχει απαντήσει τίποτα για τις αποκαλύψεις της Εφημερίδας των Συντακτών για παρακολουθήσεις πολιτών από την ΕΥΠ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνοντας πως «η αποκάλυψη ότι η ΕΥΠ παρακολουθεί απλούς πολίτες και ενημερώνει για τις κινήσεις τους τον ίδιο τον πρωθυπουργό εκθέτει ανεπανόρθωτα τον κ. Μητσοτάκη».

«Μάθαμε ακόμα ότι δημόσιοι υπάλληλοι, δικηγόροι και δημοσιογράφοι έχουν μπει στο στόχαστρο της αδίστακτης παρέας του κ. Μητσοτάκη που κυβερνά τον τόπο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά «άμεσα απαντήσεις» στα «όσα αποκαλύφθηκαν».

«Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί είχε τέτοιο άγχος να αλλάξει τον νόμο και να διορίσει ως διοικητή της ΕΥΠ έναν κολλητό του, χωρίς καν πτυχίο», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέροντας ότι έβαλε «έναν αχυράνθρωπο διοικητή της ΕΥΠ για τις βρώμικες δουλειές», «κάποιον που να μην έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό μπροστά στον σεβασμό στοιχειωδών πολιτικών δικαιωμάτων. Κάποιον που να αναγνωρίζει ότι ο Καίσαρας-Μητσοτάκης βρίσκεται πάνω από τους Θεσμούς της Δημοκρατίας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «το καθεστώς Μητσοτάκη φαίνεται ότι ακουμπάει το σύνολο της δημόσιας ζωής: έλεγχος της ενημέρωσης, απευθείας αναθέσεις και προφανώς όξυνση της καταστολής».

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ