Μακιγιάζ μάτια: Συμβουλές ομορφιάς για να αναδείξετε το μέγεθος των ματιών σας

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα μεγάλα μάτια και προσπαθούν να αναδείξουν το μέγεθός τους μέσα από το κατάλληλο μακιγιάζ. Ωστόσο, το makeup θα πρέπει να είναι διακριτικό και στοχευμένο. Διαφορετικά, διακινδυνεύετε να καταλήξετε με το αντίθετο αποτέλεσμα. Τα μάτια σας θα φαίνονται ακόμη μικρότερα, αν και έχετε κουραστεί πολύ να τα τονίσετε μέσω του makeup. Δείτε παρακάτω ορισμένες βασικές συμβουλές, έτσι ώστε να επιτύχετε το επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα:

Makeup tips για μεγάλα μάτια

  • Φωτίστε την κάτω γραμμή του ματιού: Η προσθήκη ενός ανοιχτόχρωμου eyeliner είναι ένα από τα πιο εύκολα κόλπα ομορφιάς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λευκή επένδυση μολυβιού για εντυπωσιακή διαφορά. Ωστόσο, προτιμάμε μια μπεζ επένδυση, η οποία φαίνεται πιο φυσική και έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Κορυφαία συμβουλή: Επειδή ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας περίπου 1500 φορές την ημέρα,  πάρτε μαζί σας το μολύβι και εφαρμόστε ξανά όποτε πηγαίνετε στο μπάνιο.
  • Χρησιμοποιήστε highlighter: Το highlighter δεν δίνει μόνο ζωή στα ζυγωματικά σας. Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα κόλπα για να ανοίξετε τα μάτια σας. Χρησιμοποιήστε το στο κόκκαλο των φρυδιών σας, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας για να τα ανοίξετε και στο κέντρο του βλεφάρου για να κάνετε τα μάτια σας να φωτίσουν πραγματικά.
  • Χρησιμοποιήστε το concealer στρατηγικά: Χρησιμοποιήστε concealer στην εσωτερική γωνία και τις εξωτερικές γωνίες, που είναι περιοχές που τείνουν να φαίνονται πιο σκούρες. Προσθέτοντας φως σε αυτές τις περιοχές, φέρνετε τα μάτια μπροστά και τονίζετε το μέγεθός τους.

 

 

  • Σηκώστε τις βλεφαρίδες σας: Όλοι γνωρίζουμε ότι η μάσκαρα κάνει τεράστια διαφορά στα μάτια μας. Οπότε φανταστείτε πώς μπορεί να δείχνει το σωστό ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες. Με τις ψεύτικες βλεφαρίδες, είναι σημαντικό να βρείτε το σωστό στυλ για να κολακεύσετε το σχήμα των ματιών σας: Ανάλογα με το αν έχετε μάτια αμυγδαλωτά, στρογγυλά, με κουκούλα ή βαθιές βλεφαρίδες, το καθένα χρειάζεται διαφορετική βλεφαρίδα. Διαφορετικά, διατρέχετε τον κίνδυνο να κάνετε τα μάτια σας φαίνονται μικρότερα.
  • Μην ξεχνάτε τη γραμμή των βλεφαρίδων σας: Η προσθήκη μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες σας θα ανοίξει επίσης τα μάτια για ένα εκθαμβωτικό βλέμμα. Για πιο απαλή όψη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καφέ μάσκαρα ή ακόμα και χρωματιστή μάσκαρα αν θέλετε. Η προσθήκη λίγου eyeliner στην εξωτερική γωνία της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σας θα βοηθήσει επίσης να επιμηκύνετε τα μάτια σας. Κολλήστε στο εξωτερικό τρίτο του ματιού σας και χρησιμοποιήστε μια απαλή καφέ σκιά ματιών. Αντιθέτως, οι σκληρές γραμμές μπορούν να κάνουν τα μάτια να φαίνονται μικρότερα.
  • Κρύψτε τους μαύρους κύκλους: Τα φωτεινά μάτια όχι μόνο κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο ξύπνια, αλλά επίσης τα ανοίγουν πολύ. Επιλέξτε μια απόχρωση concealer μια ή δύο πιο ανοιχτή ή αν έχετε μαύρους κύκλους, χρησιμοποιήστε ένα concealer σε τόνους ροδακινί, που θα ακυρώσει τους μωβ υποτόνους. Το concealer κάτω από τα μάτια σας θα προσθέσει επίσης φωτεινότητα και θα σας βοηθήσει να μην μουτζουρώσετε το eyeliner σας όλη την ημέρα. Απλώς εφαρμόστε μια παχιά στρώση ημιδιαφανούς πούδρας κάτω από την περιοχή των ματιών σας μετά το concealer και αφήστε το να καθίσει για τρία έως πέντε λεπτά.

 

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here