Κομάντα και δράκοι 14/11: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο της σειράς μυστηρίου; [trailer]

Θέλετε να απολαύσετε ένα μαγευτικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους; Τότε αξίζει να συντονιστείτε στο Mega για να γνωρίσετε τον Ντόντο, τα Κομάντα, τον Βασίλη, την Ίριδα, τον γκουρού και όλους τους άλλους. Το έβδομο επεισόδιο της σειράς “Κομάντα και δράκοι” θα προβληθεί απόψε στις 22:30 από το κανάλι του Mega TV. Η σειρά έχει ήδη κερδήσει το τηλεοπτικό κοινό, που περιμένει με κομένη την ανάσα τι θα συμβεί στην συνέχεια. Οι εξελίξεις προμηνύονται ραγδαίες, με τους πρωταγωνιστές να έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία, έτσι ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Μυστήριο και αδρεναλίνη στα ύψη, σε μία σειρά έξω από τα συνηθισμένα.

Κομάντα και δράκοι 14/11: Τι θα δούμε απόψε στο έβδομο επεισόδιο;

Στο αποψινό επεισόδιο, ο Γιώργος είναι ακόμη εγκλωβισμένος στην αστρική προβολή όπου έχει εισέλθει. Στο όνειρό του βρίσκεται η μητέρα του που τον εμψυχώνει και του κρατάει συντροφιά. Μέχρι να ξυπνήσει ο γιος του από το υπνωτικό χάπι που έχει πάρει, πλησιάζει ακόμη περισσότερο την Ίριδα. Εκείνη με την σειρά του προσπαθεί να τον πείσει να αποδεχτεί πως ο Γιώργος είναι ένα ιδιαίτερα προικισμένο παιδί. Δεν ωφελεί να αρνείται το χάρισμά του. Την ίδια στιγμή, ο Δρακο-Μιχάλης αλλάζει την στάση του απέναντι στον Ντόντο.

Το βαφτιστήρι του τον έχει συγκινήσει, αλλά πρέπει να τιμωρηθεί. Άλλωστε αυτός είναι που προκάλεσε το blackout στο χωριό, εμποδίζοντας τις βλέψεις του από το να ολοκληρωθούν με επιτυχία. Γι’ αυτόν το λόγο, αποφασίζει να τον χωρίσει από τη Βενετία για να τον τιμωρήσει. Παράλληλα, ο Σήφης με την Λουλού καταφέρνουν να κρυφτούν στην καρότσα του Στρατή. Το κάνουν έτσι ώστε να αποφευχθεί η γκρίνια από τους γονείς τους, ως αντίδραση διότι έδωσαν το υπνωτικό χάπι στον Γιώργο. Ως αποτέλεσμα, φτάνουν στην στάνη και συγκεκριμένα στο μέρος όπου οι Δράκοι έχουν μεταφέρει και κρατούν φυλακισμένο τον Ντόντο.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here