ΗΠΑ: 9χρονος υπέκυψε στα τραύματά του – Στους 10 οι νεκροί από τη συναυλία του Τράβις Σκοτ


Ένα μικρό αγόρι 9 ετών το οποίο είχε ποδοπατηθεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Astroworld την 5η Νοεμβρίου στο Τέξας υπέκυψε στα τραύματά του κι έγινε το δέκατο θύμα της τραγωδίας, ενημέρωσε την Κυριακή δικηγόρος που ανέλαβε την εκπροσώπηση της οικογένειάς του.

«Δεν θα έπρεπε να είναι αυτή η κατάληξη του να πηγαίνεις σε συναυλία με το παιδί σου, κάτι που υποτίθεται πως είναι στιγμή χαράς», τόνισε ο Μπεν Κραμπ, γνωστός δικηγόρος που εκπροσωπεί τα θύματα, ανακοινώνοντας τον θάνατο του Έζρα Μπλαντ, ο οποίος είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα και βρισκόταν μεταξύ ζωής και θανάτου εδώ και αρκετές ημέρες.

Το παιδί είχε πάει μαζί με τους γονείς του σε συναυλία του Αμερικανού ράπερ Τράβις Σκοτ, κατά τη διάρκεια της οποίας το πλήθος ποδοπατήθηκε με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους άλλοι εννιά άνθρωποι και εκατοντάδες ακόμη να τραυματιστούν.

Έχουν ήδη κατατεθεί δεκάδες αγωγές και μηνύσεις στη δικαιοσύνη εναντίον των οργανωτών της συναυλίας. Στρέφονται κυρίως εναντίον του ράπερ Τράβις Σκοτ, του βασικού οργανωτή του φεστιβάλ, παρόντα επί σκηνής τη στιγμή της τραγωδίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ