Ασέλγεια 4χρονης στα Τρίκαλα: «Έπεσα θύμα μεθοδεύσεων», υποστηρίζει ο αστυνομικός


«Ο πελάτης μου αρνείται με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο όλα όσα του αποδίδονται» υποστηρίζει ο δικηγόρος του αστυνομικού από τα Τρίκαλα

Αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες ο 29χρονος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ο οποίος συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» της Αστυνομίας για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Ο Γιώργος Παναγιώτου, δικηγόρος του αστυνομικού, δηλώνει στο Newsbomb.gr ότι «ο πελάτης μου αρνείται με κατηγορηματικό και απόλυτο τρόπο όλα όσα του αποδίδονται. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα προσκομίσει στη Δικαιοσύνη στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του. Υποστηρίζει ότι έχει πέσει θύμα μεθοδεύσεων από το περιβάλλον της πρώην συζύγου του για πολλούς λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσουμε. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν ανακριτικές πράξεις που θα φωτίσουν την υπόθεση».

Ο 29χρονος αστυφύλακας υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και στη συνέχεια πήρε μετάθεση στα Τρίκαλα. Αρχικά υπηρετούσε στην Τροχαία, ωστόσο, κάποια στιγμή τραυματίστηκε σε τροχαίο (εκτός υπηρεσίας) και μπήκε σε υπηρεσία γραφείου στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, καθώς ο τραυματισμός του προκάλεσε σε μικρό ποσοστό αναπηρία.

Ο αστυνομικός θα απολογηθεί στον Ανακριτή στις 12.00 το μεσημέρι της ερχόμενης Πέμπτης. Μέχρι τότε θα κρατηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

«Μην πεις τίποτα»

Καθοριστικής σημασίας ήταν η πραγματογνωμοσύνη ειδικής ψυχολόγου από τη Θεσσαλονίκη, στην υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος 4χρονου παιδιού από τον αστυνομικό πατέρα του στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb, η ψυχολόγος γνωμοδότησε θετικά ως προς την εξέταση της 4χρονης και συνέταξε ειδική έκθεση.

Η εξέταση του παιδιού πραγματοποιήθηκε με πρακτική αναπαράσταση μέσα από παιχνίδια και εικονογραφημένο υλικό και συμπεριλήφθη στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 29χρονου αστυφύλακα.

Το παιδί ανέφερε ότι το πείραξε ο πατέρας του το Σάββατο, την ημέρα δηλαδή που πέρασαν μαζί στο χωριό του 29χρονου στα Τρίκαλα. Μετά τις αποτρόπαιες πράξεις του, σύμφωνα με τη δικογραφία, πίεσε το παιδί να μην πει τίποτα σε κανέναν. «Ο πατέρας ζήτησε από το παιδί να μην αναφέρει τίποτα από αυτά που έγιναν εκείνη την ημέρα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Η Αστυνομία έχει κατασχέσει έξι σκληρούς δίσκους και τρεις υπολογιστές από το σπίτι του αστυνομικού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστωθεί εάν ο 29χρονος είχε πειράξει άλλο παιδί κατά το παρελθόν.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχολεί τις Αρχές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αστυφύλακας είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2018 για κατοχή μικρής ποσότητας ναρκωτικών και είχε τεθεί από την ΕΛ.ΑΣ. σε αργία με απόλυση για τέσσερις μήνες.

Η κατάθεση-σοκ της μητέρας

Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους τις λεπτομέρειες που περιέχει η δικογραφία για τον 29χρονο αστυφύλακα από το Τρίκαλα, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος της 4χρονης κόρης του.

Όλα ξεκίνησαν από την κατάθεση της μητέρας του παιδιού, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον αστυνομικό από το 2018

Οι «αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας ξεδίπλωσαν το κουβάρι της υπόθεσης ξεκινώντας από την εξέταση όλων όσων τους είπε η 23χρονη μητέρα της 4χρονης.

«Παντρευτήκαμε τον Απρίλιο του 2017 και από το γάμο αποκτήσαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε τον Ιούνιο του ίδιου έτους. Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2018, χωρίσαμε καθώς ο σύζυγός μου ήταν επιθετικός και βίαιος ενώ έκανε χρήση ναρκωτικών. Υπογράψαμε ένα συμφωνητικό διάρκειας δύο ετών, στο οποίο καθορίζονταν επιμέρους ζητήματα όπως το ύψος της διατροφής και την επικοινωνία του πρώην άντρα μου με το παιδί. Το συμφωνητικό έληξε τον Οκτώβριο του 2020 και έκτοτε τα ζητήματα που αφορούσαν στην διατροφή και στην επικοινωνία του αστυφύλακα διευθετούνταν με δυσκολίες και αντεγκλήσεις.

Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τη συμφωνία, έπαιρνε το παιδί κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις τρεις μέχρι το βράδυ και κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο από το πρωί του Σαββάτου έως το απόγευμα της Κυριακής.

«Ο άντρας μου δεν ήταν ασυνεπής και πολλές φορές καθυστερούσε να επιστρέψει το παιδί. Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου ο πρώην άντρας μου ήρθε στο σπίτι μου και πήρε το παιδί, καθώς ήταν το Σαββατοκύριακο που θα περνούσε μαζί του με βάση τη συμφωνία που είχαμε κάνει. Το απόγευμα του Σαββάτου είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία και το μεσημέρι της Κυριακής επικοινώνησε και πάλι για να πληροφορηθεί την ακριβή ώρα επιστροφής του παιδιού. Ο πρώην άντρας επικοινώνησε μαζί μου και ζήτησε να κρατήσει το παιδί και το βράδυ της Κυριακής. Εγώ αρνήθηκα. Για να δικαιολογήσει την επιθυμία του είπε ότι είχε μεταβεί στο χωριό των Τρικάλων από όπου κατάγεται και δεν ήθελε να οδηγήσει μέσα στη νύχτα. Την Κυριακή επέστρεψε το παιδί στο σπίτι μου.

Εγώ κατάλαβα ότι κακό είχε συμβεί στο παιδί καθώς ήταν ιδιαίτερα ντροπαλό κάτι που ήταν ασυνήθιστο ενώ όταν έβγαλε τα ρούχα της για να βάλει τις πιτζάμες διαπίστωσα ότι το παιδί ήταν ερυθρό στην ευαίσθητη περιοχή. Μια εικόνα την οποία ποτέ δεν είχε αντικρίσει στο παρελθόν.

Εγώ φωτογράφισα με το κινητό μου τηλέφωνο το παιδί και το μεσημέρι της Δευτέρας επικοινώνησα με τον παιδίατρο που παρακολουθεί το παιδί και του ζήτησα να το εξετάσει. Μετά πήγα το παιδί στο νοσοκομείο Τρικάλων».

Εκεί εξετάστηκε από παιδιάτρους και γυναικολόγο και εισήχθη προληπτικά στη μαιευτική κλινική. Η γυναικολόγος μετά από την εξέταση ανέφερε πως διαπίστωσε μία ένδειξη τραυματισμού στην περιοχή χωρίς όμως να μπορεί να προσδιορίσει από που έρχεται και που οφείλεται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ