Χαλάνδρι: Στην ανακρίτρια η Τσέλο – «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος» φώναζε


Η γυναίκα που πυροβόλησε τον γιατρό στο Χαλάνδρι κατηγορείται μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη

Το κατώφλι της 11ης ανακρίτριας πέρασε πριν από λίγο η 49χρονη εικαστικός προκειμένου να απολογηθεί για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος οφθαλμίατρου στο Χαλανδρι.

Κατά τη μεταγωγή της η εικαστικός φώναξε:«Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος Γιωργος Νέος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρωην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση,
απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία και ενδοοικογενειακή απειλή.

Το 12χρονο κοριτσάκι φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεση της πως η μητέρα της έβγαλε από την τσάντα της το όπλο και το έστρεψε προς τον πατέρα της, με την κατηγορουμένη να υποστηρίζει πως το όπλο ανήκε στον οφθαλμίατρο και εκείνη τον αφόπλισε για να μην κάνει κακό στην ίδια αλλά και την κόρη τους η οποία ήθελε να την ακολουθήσει.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου. Την βίασε, της χορηγούσε ναρκωτικές ουσίες, και έλεγε ότι έχει επιληψία για να την βιάζει. Όλα για την περιουσία μου τα κάνανε. Μαζί με άλλους διάσημους γιατρούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για την προστασία των πολιτών», είπε κατά την άφιξη της την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο της ανακρίτριας.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει πως είχε ραντεβού με τον γιατρό για να δει την 12χρονη την οποία είχε να συναντήσει πάνω από ένα χρόνο, ενώ ισχυρίζεται πως πάνω στον καβγά το όπλο εκπυρσοκρότησε και εκείνη λιποθύμησε. Όταν συνήλθε, λέει, είδε σοκαρισμένη το παιδί να κρατά το όπλο.

«Αστειότητες» χαρακτηρίζουν από το περιβάλλον του γιατρού τους ισχυρισμούς της 49χρονης, υπογραμμίζοντας ότι υπήρχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της 12χρονης. Μετά την απολογία της κατηγορούμενης ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική της μεταχείριση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ