Κυριάκος Μητσοτάκης: Αναχωρεί για Λονδίνο, την Τρίτη η συνάντηση με τον Μπόρις Τζόνσον


Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας (15.11) για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου θα έχει σειρά επαφών με κορυφαία αυτή με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι από τη Δευτέρα το βράδυ ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αναχώρηση θα γίνει το απόγευμα, ενώ το πρόγραμμα του πρωθυπουργού θα είναι ιδιαίτερα «γεμάτο» για το διήμερο της παραμονής του στο Λονδίνο.

Το πρωί της Τρίτης (16.11), ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV και την εκπομπή «Good Morning Britain». Στις 15:15 της ίδιας ημέρας, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον, σε μια συνάντηση που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικότερα μετά την εξαγγελία Μητσοτάκη ότι θα θέσει – μεταξύ άλλων – ευθέως το θέμα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στις 18:00 της Τρίτης, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Μουσείο Επιστημών (Science Museum) και θα ξεναγηθεί στην έκθεση «Αρχαίοι Έλληνες: Επιστήμη και Σοφία». (Ancient Greeks: Science and Wisdom).

Την Τετάρτη (17.11), τελευταία ημέρα παραμονής του στη Μεγάλη Βρετανία, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας και επενδυτικών επιχειρήσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ