Σασμός 15/11: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς; [trailer]

Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο σασπένς και ένταση θα προβληθεί απόψε από την τηλεόραση του Alpha TV στις 21:00.

Ο “Σασμός” έχει κατακτήσει από την πρώτη στιγμή τις καρδιές των τηλεθεατών, γεγονός που αποδεικνύουν και τα καθημερινά νούμερα. Γι’ αυτό και από Δευτέρα έως και Πέμπτη, απέναντι σε αντίστοιχα μεγαθήρια της prime time ζώνης, καταφέρνει και αναρριχάται στην κορυφή. Απόψε οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για μία ακόμη φορά. Παρακολουθήστε το trailer, καθώς και δύο sneak previews λίγες ώρες μόλις πριν από την προβολή του επεισοδίου!

Σασμός 15/11: Τι θα δούμε απόψε στην σειρά

Το 42ο επεισόδιο είναι γεμάτο ανατροπές και αποκαλύψεις. Από τη μία πλευρά, η Μαρίνα έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη. Του ζητά να μεσολαβήσει, έτσι ώστε η Αργυρώ να τα βρει με τον Πέτρο. Η οικογένειά της φαντάζει διαλυμένη, αφού τόσα χρόνια μετά την ξενιτιά της κόρης της, κατάφεραν τα αδέλφια να μην μιλάνε μεταξύ τους. Ο Αστέρης την καταλαβαίνει απόλυτα. Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος μοιράζεται τις εξελίξεις με τον γιατρό του χωριού, με τον οποίο φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια ειλικρινή φιλία. Εκείνος του προτείνει να τα ξαναβρεί με την Αργυρώ και μάλιστα εκφράζει την ευχή του να γίνει η σχέση των δύο νέων αφορμή να μονοιάσουν δύο οικογένειες.

Στο άλλο μέτωπο, η Σεμίνα θέλει να χωρίσει πάση θυσία για να είναι με τον Πέτρο. Τα πράγματα όμως δεν θα είναι ρόδινα για εκείνους. Η Βασιλική πηγαίνει στον Νικηφόρο και ο Μαθιός βρίσκει αφορμή να την επισκεφθεί. Οι δυο τους περνούν μια νύχτα γεμάτη πάθος. Όμως ό,τι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο. Έτσι και εδώ, η σχέση τους θα αποκαλυφθεί στο άτομο από το οποίο κρύβονταν περισσότερο από όλους. Η Καλλιόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα, προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ που έπαθε αντικρίζοντας τους δύο εραστές. Αργυρώ και Αστέρης σχεδιάζουν ακόμα να κλεφτούν, αλλά θα τα καταφέρουν;

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here