Sex tips: Βελτιώστε τη σεξουαλική σας ζωή με 3 απλές συμβουλές


Με την ενίσχυση της σεξουαλικής σας ζωής, έρχονται πολλά οφέλη. Η αίσθηση ανεβασμένης αυτοπεποίθησης και ολοκλήρωσης είναι μεταξύ αυτών. Αν έχετε παρατηρήσει ότι κάτι λείπει στη σεξουαλική σας ζωή, τότε, ίσως, είναι η ώρα να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις. Από το να βγείτε με νέα άτομα μέχρι να πειραματιστείτε με τη σεξουαλικότητά σας, υπάρχουν άπειροι τρόποι να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας φλόγα. Να θυμάστε ωστόσο πως είναι πάντα σημαντικό να παραμένετε στη ζώνη ασφάλειας και άνεσής σας.

  • Εκπαίδευση

Εάν θέλετε να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, τότε πρέπει να ξεκινήσετε εκπαιδεύοντας τον εαυτό σας σχετικά με το σεξ. Ενώ το σεξ είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν για τον εαυτό τους μέσω της δράσης και του πειραματισμού, υπάρχουν ακόμα πολλά οφέλη που μπορείτε να αντλήσετε από την έρευνα περί αυτού. Διαβάστε για παράδειγμα εργασίες κλινικών ψυχολόγων, γιατρών και γκουρού του σεξ. Επιπλέον, μπορείτε να ερευνήσετε διαφορετικές στάσεις και τρόπους σεξ. Ένας άπειρος αριθμός ιστοσελίδων που παρέχουν σεμινάρια και οδηγούς για νέες στάσεις σεξ είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο.

  • Δοκιμάστε sex toys

Ένας καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή είναι να πειραματιστείτε με σεξουαλικά παιχνίδια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι σεξουαλικών παιχνιδιών, από δονητές έως πρωκτικές χάντρες. Υπάρχει κάτι για όλους, πραγματικά. Πριν κάνετε μια αγορά, φροντίστε να διαβάσετε κριτικές για σεξουαλικά παιχνίδια, ώστε να πάρετε μια ιδέα για το πόσο ανθεκτικό και καλοφτιαγμένο είναι το παιχνίδι που θα επιλέξετε. Επίσης, πολλά ζευγάρια απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν μαζί σεξουαλικά παιχνίδια, ενώ ο αμοιβαίος αυνανισμός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έρθετε πιο κοντά και να αναθερμάνετε τη σχέση.

  • Πειραματισμός

Ένας άλλος καλός τρόπος για να βελτιώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, σύμφωνα με τους sexperts, είναι να πειραματιστείτε με τη σεξουαλικότητά σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν σκέφτονται ποτέ πολύ τη σεξουαλικότητά τους και αντ’ αυτού αποδέχονται αυτό που πιστεύουν ότι είναι «νορμάλ». Ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να εξερευνήσετε τη σεξουαλικότητά σας είναι να συμμετέχετε σε τρίο, με ομόφυλους και ετερόφυλους παρτενέρς.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ