Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (16/11)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (16/11)

Τα όσα είπαν για την τρίτη δόση του κορονοϊού Μαρία Θεοδωρίδου και Μάριος Θεμιστοκλέους, το ενδεχόμενο η covid-19 να γίνει ενδημικός ιός αλλά και η συζήτηση για το ενδεχόμενο νέων μέτρων προκειμένου να περιοριστεί η πανδημία καθώς ξεκίνησε η διαδικασία της επιστράτευσης των ιδιωτών γιατρών φιλοξενούνται στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (16/11).

Στα πρωτοσέλιδα και το άνοιγμα της πλατφόρμας από το βράδυ της Δευτέρας για το επίδομα θέρμανσης καθώς και οι πληροφορίες για το ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πόσα χρήματα θα πάρουν φέτος.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Λονδίνο και τα θέματα που θα θέσει στη συνάντηση που θα έχει με τον βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον σήμερα το μεσημέρι.

«Χτυπήματα» στα πρωτοσέλιδα και για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την πρώτη του δημόσια αναφορά στο ενδεχόμενο να ηττηθεί στις επόμενες προεδρικές εκλογές στην Τουρκία.

Στα πρωτοσέλιδα και η αδιανόητη ανατροπή με τη δολοφονία της 75χρονης στον Βόλο καθώς όπως αποδείχθηκε ο 39χρονος δράστης είχε δολοφονήσει και την μητέρα του δικηγόρου του σε ένα έγκλημα που έμενε ανεξιχνίαστο τα τελευταία 20 χρόνια.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την επέτειο του Πολυτεχνείου και το σχέδιο της ΕΛΑΣ για την φετινή πορεία καθώς από σήμερα τίθενται σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γύρω από το ΕΜΠ.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (16/11)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ