Βόλος: Ξέσπασε η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε το 2009 – «Γιατί τον άφησαν να ξεφύγει;»


Βόλος: Οργισμένη η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε το 2009 από τον 39χρονο ο οποίος 12 χρόνια αργότερα δολοφόνησε και την 75χρονη νονά του

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια της 69χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε το 2009 στον Βόλο από τον 39χρονο ο οποίος 12 χρόνια αργότερα δολοφόνησε και την 75χρονη νονά του με παρόμοιο τρόπο.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 η κυρία Μηλίνη, δεν είχε πάει το μυαλό της ότι ο δολοφόνος της μητέρας της μπορεί να ήταν ο άνθρωπος τον οποίο μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν νομικά ο αδερφός της. «Επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα», είπε.

«Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου», δήλωσε, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει.

Σύμφωνα με την ίδια η μητέρα της είχε σερβίρει παγωτό στον μετέπειτα δολοφόνο της ενώ όταν εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια παρά τα ουρλιαχτά της 69χρονης.

Κατέρρευσε ο δικηγόρος του 39χρονου

Όπως γράψαμε στο άκουσμα της τραγικής τροπής των πραγμάτων ο Γιάννης Μηλίνης, ο δικηγόρος του 39χρονου δολοφόνου, κατέρρευσε μπροστά στους αστυνομικούς. Δε μπορούσε να πιστέψει ότι ο άγνωστος που μαχαίρωσε με 20 μαχαιριές τη μητέρα του και αναζητούνταν επί 12 χρόνια είναι ο 39χρονος που τον θεωρούσε φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Ασφάλειας είχαν καλέσει ξανά τον δικηγόρο για να συζητήσουν, πριν ακόμα ταυτοποιήσουν τον 39χρονο για τη δολοφονία του 2009. Τον ρώτησαν για τη σχέση που είχε με τον δράστη, με τον δικηγόρο να απαντά στους αστυνομικούς ότι τον γνωρίζει από τότε που ήταν παιδιά και τον εκπροσωπεί επί χρόνια στις ποινικές του υποθέσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ